Ognjen je završio svoje: Vlada umesto Amidžića na Farmi!

stigao je mlađi

Ognjen je završio svoje: Vlada umesto Amidžića na Farmi!

Ognjen je odmah nakon završetka "Farme 6" počeo s novom sezonom "Amidži šoua", a vodi i novi projekat "Društvena mreža"
Objavljeno: 10:05h

Kako je najavio Željko Mitrović, "Farma 7" će se razlikovati od svoh ostalih. Jedna od novina biće i promena voditelja ovog rijalitija. Prošli serijal "Farme" vodio je Ognjen Amidžić, međutim, on sad radi dve emisije, pa neće moći da se u potpunosti posveti ovom projektu, stoga će voditi samo emisije izbacivanja s imanja. Šuškalo se da vole muškarce: Najšokantniji gej skandali koji su potresali Srbiju! (FOTO) S čelnicima "Pinka" Ognjen se dogovorio da neko drugi vodi rijaliti, a kao adekvatna zamena nametnuo se Vlada Stanojević, koji je odmah prihvatio predlog Željka i Milice Mitrović.

Ovih 10 raskida su 2015. potresli estradu! Mislili su da će ljubav trajati večno, ali... (FOTO) - Ognjen je odmah nakon završetka "Farme 6" počeo s novom sezonom "Amidži šoua", a vodi i novi projekat "Društvena mreža". Nije se nadao da će "Farma 7" početi za samo dva meseca, zbog čega je fizički bilo nemoguće da je on vodi. Čelnici ružičaste televizije su to uzeli u obzir i pitali ga šta misli o tome da mu zamena bude Vlada Stanojević, koji je nakon što je napustio imanje u Lisoviću počeo da vodi emisije upravo u vezi s tim rijalitijem - rekao je izvor blizak produkciji.
- Kada su pozvali mladog voditelja na sastanak i saopštili mu odluku, on je bio oduševljen idejom i odmah je prihvatio, a Ognjen mu je rekao da će mu pomoći koliko bude mogao. Verujem da će se Stanojević snaći jer je prošle godine zbog skandala sa Anom Marijom bio uskraćen za mnoge projekte, pa će se sada potruditi da svi budu zadovoljni njegovim radom. On će još raditi i emisiju "Narod pita", u kojoj će gostovati farmeri iz prošlih sezona - dodao je izvor. Ove srpske zvezde brutalno su tukli partneri: I nisu im ostale dužne (FOTO) Za razliku od Stanojevića, koji nije želao da komentariše naše informacije iz straha da ne otkrije detalje ugovora koji je potpisao, Ognjen nam je objasnio novine.
- Videćemo još kako ćemo se organizovati, verovatno ću kombinovati svoje dve emisije i "Farmu". Ostaću da radim još u ovoj sezoni "Farme", ali verovatno samo izbacivanja sa imanja - rekao je Ognjen. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.