NADEŽDA BILJIĆ ODMAH U AKCIJI! Nije čekala ni 15 minuta da prođe, JOVICA je već bio NA NJOJ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

Zadruga 2

NADEŽDA BILJIĆ ODMAH U AKCIJI! Nije čekala ni 15 minuta da prođe, JOVICA je već bio NA NJOJ! (VIDEO)

Veći deo zadrugara nalazio se u spavaćoj sobi gde su raspakivali svoje kofere, a onda se desilo nešto sasvim neočekivano

Objavljeno:

Najimpresivniji grad u Šimanovcima, sagrađen za potrebe rijalitija, tokom prethodne noći naselio je 51 zadrugar. Novi stanari ove velelepne kneževine su oduševljni ambijentom u kome će živeti tokom narednih meseci, pa su brže bolje krenuli u obilazak i zauzeli smeštaj koji im odgovara.

Veći deo zadrugara nalazio se u spavaćoj sobi gde su raspakivali svoje kofere, a onda se desilo nešto sasvim neočekivano. Budući da je to različit sklop ljudi različitih temperamenata, može se pretpostaviti da je svaka situacija nepredvidiva.

Naime, Nadežda Biljić je stajala pored Jovice Putnikovića između kofera i kesa koje su bile razbacane svuda po sobi i čikala ga da je podigne, što je on i učinio. Kako nije mogao da održi ravnotežu zbog loma koji je bio oko njih, trener je pao na Pinkovu zvezdu.

- Je l bi ti mene mogao da podigneš? - Upitala je Nadežda Jovicu.

- Koliko imaš kila - uzvratio joj je i podigao je istog trenutka.

Zbog situacije koju su Nadežda i Jovica priredili prisutnim ukućanima, svi zadrugari su prasnuli u smeh. Da li se ovo slučajno desilo između njih dvoje ili je ovo samo taktika Pinkove zvezde da osvoji ovog šmekera, ostaje da saznamo.

Kako je izgledao ovaj, veoma zanimljiv trenutak pogledajte u narednom video-snimku.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.