SUBOTIĆKA NE ZNA ŠTA JE ČEKA: Ispred karantina nastao haos! Pale su takve uvrede, da ne smemo da ih stavimo u naslov!
Foto: Kurir

HAOS JE VEĆ POČEO

SUBOTIĆKA NE ZNA ŠTA JE ČEKA: Ispred karantina nastao haos! Pale su takve uvrede, da ne smemo da ih stavimo u naslov!

Osim njih u karantin su stigli i Pinkova Zvezda, Zlata Đurković, frizer Stefan Ašanin, Brendon, Cobe, dizajnerka Dorotea Jovanović, Snežana Ilić i drugi

Objavljeno:

Aleksandra Subotić napravila je pravu pometnju kada je juče sa mužem, Davidom Dragojevićem, došla u karantin pred ulazak u najgledaniji rijaliti šou, Zadrugu, koji večeras startuje na televiziji Pink. Kontroverznu ćerku Ljube Pantović napale su ljute protivnice, starlete Mina Vrbaški i Zerina Hećo.

- Jao, evo je ova. Fuj! Pogledaj je na šta liči. Jeftina je kao ta haljina koju je obukla. Užas božji. Ku*vetina raspala - siktala je Mina, koja je brže-bolje pogbegla u hotel sa svojim dečkom, koji ju je dovezao kako se ne bi pobila sa Subotićevom.

Mina Vrbaški i Igor Terzić
Mina Vrbaški i Igor Terzić foto: Kurir

- Ne mogu da je podnesem. Dno dna. Ne zna šta je čeka. Na*ebala je unutra. Samo da me pogleda popreko i završila je za sva vremena. Odvratna je koliko je teška. Vidi kako se šepuri, a nema dva grama mozga. Na šta je ta žena sve spremna i rođeno dete je iskoristila za svoj marketing. Klošarka teška. Evo ja sam bolesna, celu noć sam primala infuziju i ne mogu očima da je vidim sad - besno je rekla Hećo.

Međutim, najomraženija učesnica im je poručila da će ih sve postrojiti.

David Dragojević i Aleksandra Subotić
David Dragojević i Aleksandra Subotić foto: Kurir

- Šta mi mogu te jadnice. Neka prvo pogledaju sebe. Ja sam ovde zvezda. Moj muž i ja smo najvažniji. One su nebitne. Laju, a ne znaju da mi ništa ne mogu. Glupe su i proste ko noć. Njih dve našle meni da morališu. Prostakuše, aljkavuše. Ja sam za njih svetska dama - odbrusila je Subotićka, a podržao je njen izabranik.

- One su našle da prosipaju pamet. Dve budaletine. Ljubomorne su na nas dvoje, a mi ćemo im se krvi napiti - rekao je David.

Osim njih u karantin su stigli i Pinkova Zvezda, Zlata Đurković, frizer Stefan Ašanin, Brendon, Cobe, dizajnerka Dorotea Jovanović, Snežana Ilić i drugi.

Boru ispratili muzičari

Boru Santanu su muzičari ispratili u Zadrugu. On je stigao sa orkestrom, zaustavio saobraćaj i zaigrao kolo nasred ulice:

- U velikom stilu velike zvezde dolaze na ovako važan događaj. Muzičari, jako mi svirajte, sve one koje nerviram dirajte.

Bora Santana
Bora Santana foto: Kurir/ Ana Paunković

Gagi dopratio bratanca

Gagi Đogani dopratio je bratanca Adama. On ga je posavetovao da se drži njegove ćerke Lune.

- Samo neka vodi računa da ga ne uhavte u mašinu. Moja Lunči će da mu pomogne, ali mora da je sluša - rekao je Gagi, na šta se nadovezao Adam.

- Ja želim da ovo bude kulturni rijaliti. Neću da se svađam. Važno mi je da se dobro zezam - rekao je on.

Adam Đogani i Gagi Đogani
Adam Đogani i Gagi Đogani foto: Kurir

Vasići

Veće smo zvezde od Milajne

Porodica Vasić, Mika i Giba, Rada i Rade kažu da će biti važniji od Miljane Kulić.

Mika i Giba Vasić
Mika i Giba Vasić foto: Kurir/ M.T.

- Ona se pravi luda i kaže da nas ne poznaje, a mi smo veće zvezde od nje. Pomoći ćemo joj oko bebe, ljuljaćemo ga, jer mi znamo da presvlačimo decu, ali Miljana ako bude bezobrazna prema nama onda ćemo da se naljutimo - složni su blizanci.

Bonus video

KONTROVERZNI UČESNICI, STARLETE I FOLK ZVEZDE! Zadrugari stižu u karantin! Bane i Zerina sami protiv svih: Unutra nam niko nije prijatelj!

<

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.