VRIŠTANJE OD SMEHA: Nikad viđen video! Zadrugari u ulozi Teletabisa! Pa ovo je cirkus! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

DA UMREŠ OD SMEHA!

VRIŠTANJE OD SMEHA: Nikad viđen video! Zadrugari u ulozi Teletabisa! Pa ovo je cirkus! (VIDEO)

Gavrić je otpočeo javni rat sa pevačicom Zoricom Marković, koju je optužio da je imala seks sa njegovim ocem, a na njegovom udaru našli su se i Miljana Kulić i Lepi Mića

Objavljeno:

Pevač i muzički producent Mirko Gavrić je nekoliko nedelja pre nego što će postati učesnik Zadruge 2 ozbiljno zaratio sa svojim budućim cimerima, sa kojima će u Beloj kući živeti narednih meseci.

Gavrić je otpočeo javni rat sa pevačicom Zoricom Marković, koju je optužio da je imala seks sa njegovim ocem, a na njegovom udaru našli su se i Miljana Kulić i Lepi Mića, koje je, zajedno sa Zoricom, u više navrata prozivao putem društvenih mreža. Isto čine i njegovi verni fanovi, koji su ovaj put napravili montažu crtaća "Teletabisi", gde su Teletabisima (u pežorativnom smislu) predstavljeni Mirkovi protivnici Zorica, Miljana i Mića, dok je Mirko sunce koje se njima igra.

- Vreme je da igrica počne, igračke su tu - napisale su "Gavrićke", Mirkove obožavateljke i administratorke njegove zvanične fan stranice.

Nema sumnje da će ovaj snimak dodatno podići tenziju i do nervnog sloma dovesti Zoricu, Miljanu i Miću, samo dan pred ulazak u Zadrugu, a kako će posle svega izgledati njihov prvi susret u TV imaginarijumu ostaje da vidimo sutra u 21 sat na televiziji Pink.

Bonus video

TAKMIČARI ULAZE U IZOLACIJU: Biće akcija pod JORGAN PLANINOM! Lazar Jeremić u pratnji druga, prete da naprave HAOS!

<

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.