POTRESNA ISPOVEST UČESNICE PAROVA: Njena majka je pokušala da ZAPALI baku, pa je polila sebe benzinom, bivši ju je maltretirao...
Foto: Printscreen Happy TV

JEZIVO

POTRESNA ISPOVEST UČESNICE PAROVA: Njena majka je pokušala da ZAPALI baku, pa je polila sebe benzinom, bivši ju je maltretirao...

Ivanka Živković Žizela podigla je prašinu svojim učešćem u rijalitiju

Objavljeno:

Ivana Živković Žizela, ulaskom u sedmi nastavak rijaliti serije Parovi podigla je veliku prašinu, kako zbog svog specifičnog govora, tako i zbog autentične ličnosti.

- Ušteđevina koju je moj deda ostavio nakon smrti, nije mi data. Moja baka nije želela da plaća logopeda - počela je Živkovićeva svoju tužnu životnu priču:

- Prvi put kada je moja majka otišla od kuće, imala sam 4 godine... Ona nikada nije mogla da prihvati da je moj otac bolestan, da ne može više da zarađuje, pa je počela da beži od kuće... Majkina majka se ubila, i moja majka ima problem sa živcima, pokušavala je samoubistvo pre 8 meseci - objasnila je takmičarka.

Ivana Žizela
Ivana Žizela foto: Printscreen Youtube

Otkrila je da je pre mesec dana njena mama pokušala benzinom da zapali baku, pa je polila sebe. Trenutno se nalazi na Odeljenju za kožne bolesti - pričala je učesnica Parova detalje iz svog privatnog života.

Ivana Živković Žizela plakala je, dok su je ostali takmičari tešili.

Tokom emisije, Žizela je pričala i kako je maltretirao njen bivši momak, slikao i slao svima njene slike.

- Tužila sam ga, radili smo zajedno u komunalnom preduzeću – priznala je Žizela.

Bonus video

KIJA KOCKAR ŠOKIRA PROMENOM! Prvo je kosu ofarbala u SIVO, sad je opet promenila boju, ali ono što je uradila sa frizurom sve je ODUŠEVILA (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.