VESNA RIVAS TRPI STRAŠNE BOLOVE: Na lekovima je i sve joj je gore! Strahuje za svoje zdravlje!
Foto: Printscreen Youtube

NEĆEMO JE GLEDATI U RIJALITIJU

VESNA RIVAS TRPI STRAŠNE BOLOVE: Na lekovima je i sve joj je gore! Strahuje za svoje zdravlje!

Vesna je otkrila kroz šta prolazi

Objavljeno:

Spekulisalo se da će bivša učesnica rijalitija Parovi, Vesna Rivas, ući u drugu sezonu rijalitija Zadruga, ali ipak čelnicima produkcije nije pošlo za rukom da je dovedu!

Vesna je otkrila prave razloge i kroz šta prolazi, pa je ove sezone nećemo gledati u rijalitiju.

- Od kada sam izašla iz Parova, zdravstveno stanje mi se pogoršalo. Odavno sam dobila ponudu da uđem u Zadrugu 2, ali to u ovom trenutku nikako ne bih mogla - otkrila je Vesna Rivas.

Ima ozbiljan zdravstveni problem
Ima ozbiljan zdravstveni problem foto: Printscreen Youtube

- Strah me je da ne završim na operaciji, jer mi je doktor nedavno rekao da su mi se na grlu stvorili polipi i čvorići, a već danima imam stravične bolove. Pijem lekove, međutim, ni meni, a ni lekarima nije jasno kako nema pomaka nabolje. Počela je da me hvata ozbilja frka - objasnila je Rivasova, a zatim dodala:

- Trebalo bi da uskoro uradim detaljan ultrazvuk i da konačno vidimo šta mi se dešava. Nekada mi se samo od pričanja jave jezivi bolovi i krene da mi ide krv. To su strašne stvari. Ja stalno sebi pričam da će proći i da nema razloga za paniku, ali sada shvatam da hitno treba da povedem računa o zdravlju. Kad me smlati najobičnija prehlada, ja se osećam kao da imam najveći virus na svetu. Meni je trenutno izlaganje bilo kakvom stresu strogo zabranjeno.

Strahuje da ne završi na operaciji
Strahuje da ne završi na operaciji foto: Printscreen/Youtube

- Mislim da je operacija najbolje rešenje jer se jako dugo borim sa ovim problemom koji se, izgleda, nikako ne rešava. Sama sam kriva i luda što odmah nisam reagovala i konsultovala se sa stručnjacima čim sam primetila da imam problem sa grlom. Da sam tako uradila, do ovoga ne bi došlo. Boravak u rijalitiju, gde se svi nadvikuju i jedni drugima upadaju u reč, za mene bi bio koban u ovom trenutku. Ovih dana sam se posvetila porodici i poslu - zaključila je Vesna za Srpski Telegraf.

Bonus video

SEKSI BLIZNAKINJE PRE 3 GODINE HTELE DA POSTANU SLAVNE: Prijavile se u rijaliti pa postale voditeljke! Nestale sa malih ekrana, a sada ulaze u Zadrugu 2!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.