NEVIĐENI HAOS: Kija OPTUŽILA Mirka Gavrića da je rekao za Slobu da je biseksualac, a on je na to odgovorio na NESVAKIDAŠNJI način! (VIDEO)
Foto: Printscreen Dailymotion

STRASTI NIKAKO DA SE STIŠAJU

NEVIĐENI HAOS: Kija OPTUŽILA Mirka Gavrića da je rekao za Slobu da je biseksualac, a on je na to odgovorio na NESVAKIDAŠNJI način! (VIDEO)

Oni su otvoreno pričali o svim spekulacijama i novinskim natpisima

Objavljeno:

Sinoć je emitovana još jedna emisija Zadruga - narod pita, čiji su gosti bili Zorica Marković i Lepi Mića.

Žestoka rasprava nastala je kada se uživo u program uključio i novi učesnik Zadruge 2, Mirko Gavrić.

Oni su otvoreno pričali o svim spekulacijama i novinskim natpisima, a Lepi Mića odlučio je da otvori sve karte i upita Mirka sve što je u proteklih nekoliko dana čuo o njemu. Naime, kako Mića tvrdi, pobednica prve Zadruge, Kristina Kockar, otkrila je da je upravo Gavrić izjavio da je njen bivši suprug Slobodan Radanović biseksualac. Lepi Mića nije mogao a da ga ne upita da javno prizna da li je to istina.

Lepog Miću je zanimalo da li je on biseksualac
Lepog Miću je zanimalo da li je on biseksualac foto: Printscreen Dailymotion

- Ja tebi govorim šta sam čuo, dakle, ja te pitam: Da li si topdžija ili furundžija? Pitam te i ono što sam čuo da si rekao da je Slobodan Radanović biseksusalac? To sam iz Kijinih usta čuo! Možda si gutač plamena - pitao je Lepi Mića.

- To nije istina... - odgovorio je Gavrić kratko, a onda jednim poljupcem sa svojom prelepom suprugom svima zapušio usta.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

SRPSKA SVADBA NA JAMAJCI O KOJOJ BRUJU CELI REGION: Estrada uživala u glamuroznom venčanju na PLAŽI, a evo šta je radila trudna Prija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.