KIJA KOCKAR OTKRILA DA NIJE SRPKINJA?! Nikad ne biste pogodili kojem NARODU pripada!
Foto: Marina Lopičić

ZBOG POROKA PREDAKA?

KIJA KOCKAR OTKRILA DA NIJE SRPKINJA?! Nikad ne biste pogodili kojem NARODU pripada!

Kada je se pojavila u javnosti postala je prepoznatljiva po svom prezimenu

Objavljeno:

Pobednica rijalitija Zadruga i pevačica Kristina Kija Kockar od prvog trenutka kada se pojavila u javnosti postala je prepoznatljiva po svom prezimenu, a sada otkriva istinu o njegovom poreklu i nacionalnoj pripadnosti koja se iza njega krije. Ona je ispričala da su Kockarevi Bunjevci, etnička grupa koja je naseljena u Vojvodini, pretežno u Bačkoj oko Subotice, ali i u Banatu, Hrvatskoj i Mađarskoj.

– Prezime sam nasledila od svog oca Miloša koji je rođen u Kikindi, baš kao i njegov otac. Kockarevi su stara lalinska porodica, a negde sam čitala da je to bunjevačko prezime – rekla je Kija u intervjuu za Blic.

Nije sasvim sigurna u poreklo svog prezimena
Nije sasvim sigurna u poreklo svog prezimena foto: Damir Dervišagić

Upravo to prezime je Kiji pravilo problem na Fejsbuku i nekoliko puta su joj ukidali nalog jer su sumnjali da je vezano za kocku.

– Zapravo, to nije tačno. Sklanjali su me zbog prijava drugih profila da je moj lažan. A kada sam stavila Kija Kockar, tražili su mi da pošaljem ličnu kartu gde piše Kristina, tako da ću morati da napravim profil na kom će stajati Kristina Kockar – zaključila je pobednica prve sezone Zadruge.

Bonus video

Zoran Kesić o Nušićijadi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.