ZAR ĆE OPET DA VADI BUDALU?! Peđa D Boj ponovo ulazi u rijaliti! Sudeći po prethodnim učešćima, samo možemo da zamislimo šta nas čeka!
Foto: Filip Plavčić

ŠOK!

ZAR ĆE OPET DA VADI BUDALU?! Peđa D Boj ponovo ulazi u rijaliti! Sudeći po prethodnim učešćima, samo možemo da zamislimo šta nas čeka!

Jugoslovenska muzička zvezda Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa The Boj bio je apsolutni favorit 2007. godine u rijalitiju Veliki Brat

Objavljeno:

Produkcija Hepi televizije rešila je da pomeri granice rijaliti programa, pa će karantin nove, sedme sezone rijalitija Parovi biti emitovan iz Venecije.

Već danima vila se oprema notama Italije, pa će publika imati priliku da sa novim učesnicima uživa u neverovatnim prizorima najglamuroznije vile.

Kako se početak emitovanja približava, publika je nestrpljiva da sazna ko su učesnici. Jedan od takmičara će vas sigurno nasmejati do suza, jer sa njim je uvek dobra zabava.

Videćemo šta možemo sada da očekujemo od njega
Videćemo šta možemo sada da očekujemo od njega foto: Printscreen Youtube

Naime, popularni pop pevač, Peđa D Boj biće počasni stanovnik vile, vraća se na veliku scenu, s obzirom da je poznat kao neprevaziđeni rijaliti igrač.

Kroz učešća u rijalitiju Peđa je stekao vernu publiku, a izvor blizak Peđi je otkrio da se već mesecima sprema za novu sezonu Parova.

Podsećamo, jugoslovenska muzička zvezda Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa The Boj bio je apsolutni favorit 2007. godine u rijalitiju Veliki Brat.

Peđa se tada kupao go u bazenu i takav šetkao po dvorištu. Kasnije je izvadio, kako on kaže "budalu" (penis) i stavio ga na sto, ne obazirući se na prisutne ukućanke.

Bonus video

NAPRAVILA LOM! KATARINA GRUJIĆ ZAPEVALA SESTRI ZA ROĐENDAN! SLAVILO SE DO KASNO U NOĆ: Niko me ne poznaje tako dobro kao ti!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.