BAŠ NE PRESTAJU?! Ljubavnici iz Zadruge imali seks u moru u Crnoj Gori! Radili to pred punom plažom!
Foto: Printscreen Youtube

opustili se

BAŠ NE PRESTAJU?! Ljubavnici iz Zadruge imali seks u moru u Crnoj Gori! Radili to pred punom plažom!

Nisu odoleli

Objavljeno:

Skoro dva meseca nakon završetka prve sezone rijalitija Zadruga, peripetije glavnih aktera ne prestaju. Kija i Sloba su se razveli, Luna krenula svojim putem, a ostali pokušavaju da privuku pažnju na sve moguće načine.

Marija Ana Smiljanić u Filip Đukić, imali su seks u moru u Bečićima pred brojnim kupačima. Bivši učesnici Zdruge raskinuli su još početkom godine u rijalitiju, ali kada su se u utorak sreli u Crnoj Gori nisu mogli da odole jedno drugome, pa su se prepustili strastima pred turistima koji su ih gledali sleđeno.

- Viđali smo ih na plaži, ali nikad zajedno. Očigledno su proradili hormoni kada su se sreli, pa su se dohvatili pred svima - priča izvor koji se našao na licu mesta.

- FIlip je s prijateljem došao na plažu i zapazio je Mariju Anu. Posle nekoliko minuta ćaskanja počeli su da prebacuju jedno drugome, baš kao što su to radili u Zadruzi, a onda su zajedno krenuli ka vodi.Pomislili smo da su otišli u more kako ljudi ne bi čuli njihovu svađu, ali oni su vrlo brzo počeli tamo da se vaćare. Kada su se dovoljno udaljili, pao je i seks - tvrdi izvor koji dalje navodi da su se njih dvoje trudili da budu diskretni, ali nisu sigurni da su uspeli u tome.

Njihova veya je ludilo
Njihova veya je ludilofoto: Printscreen Youtube

- Filipu je u jednom momentu sevnula gola guza. Jedino obrazloženje za to je da mu kupaći tokom seksa spušten - tvrdi izvor.

Ipak, nije se sve završilo dobro, jer su odmah posle seksa nastavili svađu, a Filip je Mariji Ani u jednom momentu zapretio kamenom koji je izvukao iz plićaka, ali je samo hteo da je zaplaši pa ga je brzo bacio sa strane.

Podsetimo, Kija je u rijalitiju Zadruga bila veoma bliska sa Đukićem, za koga je tvrdila da jo je simpatičam, ali ga voli kao druga. Dok je on sa druge strane tvrdio da su njih dvoje imali seksualne odnose u šta mnogi gledaoci veruju.

Ipak, Kija je to demantovala i govorila kako je prevarena od strane Filipa, a po svemu sudeći, Fića nije momak koji može da se smiri, te se očekuje neki novi gaf.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.