SEĆATE LI SE NEMEŠA IZ VELIKOG BRATA? Bio je SLOBA PRE SLOBE, a kako ovaj čovek danas IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Printscreen B92

Sloba pre slobe

SEĆATE LI SE NEMEŠA IZ VELIKOG BRATA? Bio je SLOBA PRE SLOBE, a kako ovaj čovek danas IZGLEDA! (FOTO)

Nikola je bio seks simbol Balkana dok je trajao rijaliti

Objavljeno:

Nikola Nemešević Nemeš bio je seks simbol i miljenik ženske publike dok je trajao Veliki Brat 2011. godine, a najpoznatiji je po vezi sa sa Šibenčankom Marijanom Čvrljak, koja je bila udata kad su počeli vezu, u rijalitiju.

Dakle, Nemeš je bio prvi koji je počeo sezonu prevare u rijalitijima, pa se može slobodno reći da je bio Sloba Radanović pre Slobe Radanovića. Jeste da je Sloba bio oženjen, a ne Luna udata, ali to mu dođe to.

Nemeš i Marijana više nisu zajedno, a on se posle poduže pauze vratio muzici i snimio novu pesmu. Sudeći po fotkama na društvenim mrežama, reality zavodnik uživa u samačkom životu, povremeno nastupa, druži se s prijateljima, a prošle godine dobio je i angažman na jednoj beogradskoj radio stanici.

Izgledom se nije previše promenio pa su njegova brada i prepoznatljiva frizura i dalje tu, ali koja godina više ipak se vidi na njegovom licu.

#summerinthecity

A post shared by ɴᴇᴍᴇš (@nemesh.boban.dzunglica) on

Nemeš je sa svojom Marijanom nekoliko puta raskidao, na kraju su se i venčali, ali brak je potrajao manje od godinu dana. Marijana je danas u vezi sa dugogodišnjim prijateljem, a Nemeš, izgleda, čeka onu pravu.

¦:-{

A post shared by ɴᴇᴍᴇš (@nemesh.boban.dzunglica) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.