ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA ŠOKANTAN PLAN: Radim na tome da se PORODIM pred kamerama ZADRUGE, a vi ćete SVE TO GLEDATI
Foto: Printscreen/Instagram/ sandrasuboticss

ovo nije normalno

ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA ŠOKANTAN PLAN: Radim na tome da se PORODIM pred kamerama ZADRUGE, a vi ćete SVE TO GLEDATI

Haos u najavi!

Objavljeno:

Aleksandra Subotić tvrdi da će sa mužem Davidom Dragojevićem napraviti bebu u "Zadruzi 2" i da će se poroditi u tom rijalitiju!

Starleta ističe da nema ništa protiv da poput Miljane Kulić ima seks pred kamerama jer za sebe smatra da je ekscentrična i da je stvorena za rijaliti.

- David i ja ćemo sigurno napraviti bebu u "Zadruzi 2"! Nadam se da ću zatrudneti već na početku rijalitija, jer ne možemo da dočekamo da postanemo roditelji, kaže Subotićeva i dodaje da je muž podržava u tome.

- David nema ništa protiv! Samo se nadam da će rijaliti dovoljno dugo trajati, da se neće završiti pre nego što se budem porodila. To bi bila prva beba koja je rođena u jednom takvom šou programu. Pošto će moje dete sigurno biti posebno, onda neka i na svet dođe u posebnom okruženju, rekla je Aleksandra za Informer.

Praviće bebu odmah
Praviće bebu odmahfoto: Marina Lopičić

Buduća učesnica "Zadruge2" uveliko se sprema za ulazak u velelepni grad u Šimanovcima, pa je nedavno otputovala u Beč kako bi pokupovala sve što joj je potrebno. Ona želi da izgleda besprekorno, pa po ceo dan traži garderobu, obuću, šminku...

- Potpuno sam psihički spremna za ulazak, samo mi je još ostalo da pazarim sve što mi je potrebno. Želim da kupim glamurozne haljine, suknje i najbolju šminku da bi se tamo pokazala u punom sjaju. Zbog toga sam odlučila da David i ja, šoping obavimo u Beču, jer je tamo najkvalitetnija garderoba, zaključuje Aleksandra.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.