KAKAV ŠOK: Isplivala NAJVEĆA TAJNA finala Zadruge! Treće mesto je NAMEŠTENO, umesto Teodore škodu je trebao da osvoji njen najveći neprijatelj!
Foto: Printscreen TV Pink

TRAČ ILI ISTINA?

KAKAV ŠOK: Isplivala NAJVEĆA TAJNA finala Zadruge! Treće mesto je NAMEŠTENO, umesto Teodore škodu je trebao da osvoji njen najveći neprijatelj!

Na površinu isplivavaju mnoge stvari vezane za Zadrugu

Objavljeno:

Ni nakon dva meseca od završetka rijalitija Zadruga strasti se ne stišavaju. Društvenim mrežama kruže najrazličitije teorije zavere kako o učesnicima, tako i o produkciji pomenutog šou-programa.

Jelena Krunić, koja je iz Zadruge diskvalifikovana nakon što je mučki udarila Nadeždu Biljić, snima serijal video-klipova na svom Jutjub kanalu, gde navodno razotkriva određene zadrugare.

Nakon što je Kiju Kockar, pobednicu Zadruge, nazvala "prevarom veka", Krunićka se dotakla i drugih zadrugara.

Krunićka se opasno obrušila na zadrugare
Krunićka se opasno obrušila na zadrugare foto: Marina Lopičić

- Treće mesto je namešteno - rekla je Jelena Krunić u svom poslednjem videu u kome priča o dešavanjima tokom i nakon Zadruge i nastavila.

- Treće mesto je trebala biti Maca, a dotična koja je bila treće mesto je trebala biti osma, jer je od te dotične koja je bila treće mesto došla menadžerka, za koju svi znamo kako se zove, i rekla: "Ili je vadim sad iz Zadruge, ili ona osvaja treće mesto". Dakle, zamenili su mesta samo zbog pretnje menadžerke dotične, koja je bila treće mesto - rekla je Krunićka i na tja način iznela zapanjujuće optužbe na račun produkcije.

Inače, nakon svih skandala, Jelena Krunić i Filip Đukić zabranjeni su na televiziji Pink, a da li će se Teodora Džehverović oglasiti ovim povodom, ostaje da vidimo.

Bonus video

IVAN BOSILJČIĆ I JELENA TOMAŠEVIĆ OTIŠLI NA KRIM: Nećete verovati kakvu pratnju su imali do aerodroma!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.