NEKADA SU BILE NERAZDVOJNE: Snimci s Luninog rođendana su DOKAZ koliko je volela Anastasiju Ražnatović i Mašu Terzić! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

TRENUCI SREĆE

NEKADA SU BILE NERAZDVOJNE: Snimci s Luninog rođendana su DOKAZ koliko je volela Anastasiju Ražnatović i Mašu Terzić! (FOTO)

Luna je više puta istakla koliko joj je teško zbog toga što više nema kontakt sa Anastasijom, koja joj je čak i kuma

Objavljeno:

Luna Đogani obeležila je prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge, turbulentnom vezom sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Ona je tokom svog devetomesečnog boravka u Beloj kući puno puta pričala o nekadašnjoj najboljoj drugarici, ćerki Cece Ražnatović, Anastasiji Ražnatović.

Luna na svom 18. rođendanu
Luna na svom 18. rođendanu foto: Printscreen Instagram

Luna je više puta istakla koliko joj je teško zbog toga što više nema kontakt sa Anastasijom, koja joj je čak i kuma. One su se navodno posvađale zbog momka, sa kojim je Ražnatovićeva bila u vezi, Kostadina Terzića.

Anastasija je Luni kuma
Anastasija je Luni kuma foto: Printscreen Instagram

Na blogerkinom Instagram profilu još uvek postoje fotografije na kojima je izuzetno bliska sa Anastasijom, ali i sa Mašom Terzić, sa kojom se takođe više ne druži.

Luna Đogani i Maša Terzić
Luna Đogani i Maša Terzić foto: Printscreen Instagram

Ovi kadrovi nastali su na proslavi Luninog 18. rođendana, a kako je sve izgledalo pre više od četiri godine, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Bonus video

SNIMAK BROJI VIŠE OD 42.000 PREGLEDA: Dara Bubamara OVIM skokom PRODRMALA Instagram! MUŠKARCIMA NIJE DOBRO OD NJENE GUZE!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.