KO OVDE KOGA VARA I SA KIM? OVA SAGA IZ KALUĐERICE NEMA KRAJA: Isplivale ljubavne poruke Ljube i Čabarkape, a Aleksandra?
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

auuu

KO OVDE KOGA VARA I SA KIM? OVA SAGA IZ KALUĐERICE NEMA KRAJA: Isplivale ljubavne poruke Ljube i Čabarkape, a Aleksandra?

Ljuba Pantović četiri godine poriče da je imala vezu sa Aleksandrom Čabarkapom, koji je napravio dete njenoj ćerki Aleksandri Subotić.

Objavljeno:

"Nikada nisam imala ništa sa njim. Pa šta ako smo bili zajedno u provodu? Te slike ne dokazuju da je među nama postojalo nešto više", panavljala je Ljuba više puta.

Međutim, Čabarkapa ju je demantovao slikama koje je objavio na Fejsbuku. Na jednoj od dve fotografije Ljuba se ljubi sa Čabarkapom a na drugoj poziraju sa njenom mlađom ćerkom. Sve se to dešavalo pre Pantovićkinog ulaska u rijaliti "Farma", gde je ona čak govorila da će se udati za "čuvenog" Sašu iz Kaluđerice. Međutim, po izlasku sa Farme promenila je priču nakon saznanja da je njena šesnaestogodišnja ćerka, zatrudnela sa njim. Od tada negira priču o vezi sa njim.

Njihov ljubavni odnos prikazan je i u prepisci.

"Ne bi valjalo da Aleksandra čuje nešto tipa da smo zajedno. Uff, da postoji hemija, postoji, ali glave treba da ostanu bistre", napisala mu je Ljuba jednom prilikom a potom je usledila još jedna poruka.

"Moram da isplaniram za nju šta i kako. Ogroman mi je problem i žao mi je što je tako sa njom. Lepo ćemo nas dvoje da vidimo kako da napravimo lepu priču, da sve bude kako treba i lepo, a da se uklapa i u tvoj i u moj način života", planirala je Pantovićka, a ostatak priče nam je poznat.

Ljuba je prvo negirala vezu sa Čabarkapom
Ljuba je prvo negirala vezu sa Čabarkapomfoto: Printscreen Instagram

Podsećamo da ga je Aleksandra Subotić 29. jula optužila da ju je pretukao. On je navodno odbio učešće u "Zadruzi 2" jer mu nisu dali traženi honorar od 100.000 evra. Aleksandra je već potpisala ugovor, a čeka se i Ljubino učešće.

Alesandra tvrdi da nije znala za majčinu vezu sa Čabarkapom.

"Iskreno, ovo je sve bolesno i odvratno! Mislim da je još bolesnije što je ona to krila od mene, u šoku sam! Da sam znala sigurno ne bi došlo do ovoga", rekla je bivša učesnica "Parova" Aleksandra Subotić.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.