STRASTI IZMEĐU BORE I SARINE MAME SE NE STIŠAVAJU: Nakon njene izjave usledio je njegov ODGOVOR koji niko nije očekivao (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

RAZOČARAN

STRASTI IZMEĐU BORE I SARINE MAME SE NE STIŠAVAJU: Nakon njene izjave usledio je njegov ODGOVOR koji niko nije očekivao (VIDEO)

Ona ga je u nekoj od prethodnih emisija žestoko iskritikovala

Objavljeno:

U novom izdanju emisije Zadruga – narod pita novinar i voditelj Darko Tanasijević je ugostio Gordanu Džehverović i Boru Santanu. On je sa njima pričao o svim događanjima koja su usledila nakon završetka zabavnog programa rijalitija Zadruga.

Kao bomba je odjeknula vest da je Bora posle mame Mine Vrbaški, Ivane, bacio oko na mamu Sare Reljić, Indiru. Ona ga je u nekoj od prethodnih emisija žestoko iskritikovala zbog toga, a sinoć je povodom toga usledio i Santanin komentar.

Indira je Sarina mama
Indira je Sarina mama foto: Printscreen

- Mnogo mi je žao što je tetka Indira takve stvari izjavila. Mnogo je ružno što je ona rekla "da bi me ubila". Šta da mi se nešto stvarno desilo? Razočarao sam se u neke stvari. Čika Mića kao da me tata omalovažavao. On je izjavio "da ne bi dozvolio da ja budem blizu njegovog društva". Ona je faktički izjavila da ja tako pravim marketing između neke cure, pa ne bih se hvatao za stariju ženu, spopao bih neku mlađu, pa nek' se piše. Svaka čast gospođi Indiri, ona prelepo izgleda, ali čovek koji ti je ćerku vređao devet meseci, sediš u emisiji, gledaš ga, ti klimaš glavom i potvrđuješ, a meni tako - rekao je Bora.

Potom je Bora otkrio da je našao svoju srodnu dušu, a to je devojka koja se bavi medicinom, koju će uskoro pokazati milionskom auditorijumu.

Šta je još Bora rekao o mami Sare Reljić, detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video

MAJA BEROVIĆ JE POSTALA KRALJICA PROMENA: Pevačica fura novi imidž, a u prvom planu su njene grudi!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.