OVO JE BRUTALNO! Sloba je na konto svog k**ca postao ZVEZDA, a Luna ako nije NORMALNA neka ide da se leči!
Foto: Printscreen Youtube

surovo o bivšem paru

OVO JE BRUTALNO! Sloba je na konto svog k**ca postao ZVEZDA, a Luna ako nije NORMALNA neka ide da se leči!

Poznat po raznim opaskama i oštrim komentarima, Lepi Mića ponovo je progovorio o Luni Đogani i Slobi Radanoviću i nije štedeo reči.

Objavljeno: 14:58h

Ističući kako je većina bivših zadrugara ušlo u rijaliti "bez imena", kaže kako su sada postali poznati, ali ne zbog onoga čime se bave. Iz tog razloga smatra da njihove karijere i te kako imaju rok trajanja.

"Oni su svi ušli u 'Zadrugu' kao anonimlni pevači. Bili su nebitni likovi, totalno. Oni su poznati, ali ne zbog pesama, nego zbog drugih stvari. To će trajati još mesec, dva, tri i to se gasi. Sloba je na konto svog k..ca postao popularan, a ne što mu je pesma dobra bila! Pesma je bila i tada, pa gde ga je bilo? Nigde! On peva odlično, to nije sporno, ali prvo mora raditi na figuri svojoj, on je pevač, mora da ima neku liniju...", pričao je u emisiji "Zadruga, narod pita" Lepi Mića.

Zatim, posvetio se Sari Reljić, koja je u emisiji gostovala zajedno sa njim, ali i blogerki Luni Đogani, bivšoj devojci Slobe Radanovića.

"Sara je slagala 80 odsto stvari u 'Zadruzi' i sada laže. Ja ne mogu više te balade da slušam, kod mene te balade ne prolaze! Luna je rekla u 'Zadruzi' da je sama kupila vozačku dozvolu, pa rekla da se šalila. Kaže da je to rekla da bi ispala mangup... Devojko, ako nisi normalna, leči se, sine!", bio je oštar on.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.