SLOBA RADANOVIĆ i KIJIN BIVŠI SRELI se oči u oči, evo kako je pevač to prokomentarisao: NEMAM NIŠTA PROTIV NJEGA, TO SE SVE DESILO NAKON ONOGA što sam ja URADIO!
Foto: preentscreen

SVI SE IZNENADILI

SLOBA RADANOVIĆ i KIJIN BIVŠI SRELI se oči u oči, evo kako je pevač to prokomentarisao: NEMAM NIŠTA PROTIV NJEGA, TO SE SVE DESILO NAKON ONOGA što sam ja URADIO!

Svi pričaju o susretu Slobe i bivšeg Kijinog dečka

Objavljeno: 11:38h

Sloba Radanović nastavlja da intrigira javnost i nakon završetka rijalitija "Zadruga", a o susretu sa Andrijom Lazovićem, bivšim dečkom Kije Kockar svi pričaju.

Naime, Andrija i još uvek zakoniti suprug Kockareve našli su se za istim stolom u jednom od restorana u Budvi, a sada je Radanović otkrio šta je prethodilo ovom susretu koji je sve iznenadio.

Sloba Radanović
Sloba Radanović foto: Printscreen

"Svake godine sam tu večerao, jer je prijatna atmosfera, dobra hrana. Čak i sa Kristinom bio više puta, iako nisam ni znao da su oni bili ranije u vezi. Bio sam na večeri sa prijateljima, naišli su novinari i on je dečko u međuvremenu naišao, prišao, javio se, bio tu nekoliko minuta i otišao. Ništa specijalno. Ja sa njim nemam nikakvih nesuglasica. Nikoga on ni na šta nije naterao, tako da nema razloga da mi bude neprijatno. Sve se dogodilo posle onoga što sam ja uradio, tako da ja nemam pravo da bilo kome licemerišem. Nikome ništa ne zameram i svima im želim sve najbolje", rekao je Sloba.

Kija i Andrija
Kija i Andrija foto: preentscreen

Bonus video

MINIJATURNIM KUPAĆIM EMILI ZALUDELA FANOVE: Kako je moguće da neko izgleda toliko savršeno? Komentari pljušte!

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.