NADEŽDA BILJIĆ OTKRIVA ZA ESPRESO: Ipak se nije zaklela Anabeli nad ikonom, a onda saopštila nešto što će vas ŠOKIRATI (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Adriamedia TV

ESPRESO INTERVJU

NADEŽDA BILJIĆ OTKRIVA ZA ESPRESO: Ipak se nije zaklela Anabeli nad ikonom, a onda saopštila nešto što će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Nadežda je pred našom kamerom otvorila dušu i s nama diskutovala o raznim temama

Objavljeno:
Natalija Atanacković

Iako je na estradi već tačno 10 godina, pevačica Nadežda Biljić veliku pažnju javnosti na sebe je privukla učešćem u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, Zadruga.

Njeno učešće u pomenutom šou programu između ostalog obeležila je i ljubavna veza s Mikijem Đuričićem, kome je ovo bio sedmi rijaliti.

Nadežda je postala omiljena mnogim gledaocima Zadruge zbog svoje neposrednosti, iskrenosti i otvorenosti, a mi smo je zbog toga i pozvali u goste da otvoreno porazgovaramo o svemu.

Nadežda Biljić, intervju za Espreso
Nadežda Biljić, intervju za Espreso foto: Printscreen/ Adriamedia TV

Nadežda je pred našom kamerom otvorila dušu i s nama diskutovala o raznim temama.

Otkrila nam je sve o odnosu s Anabelom Atijas i da li se stvarno zaklela na ikoni da će Lunu u Zadruzi čuvati kao sestru, zašto nije ostala u Grandu, ali i sve o svojoj vezi i veridbi s Mikijem, šta je prvo uradila nakon bekstva iz Zadruge, kao i to da li bi ponovo imala seks pred kamerama.

O svim temama o kojima smo pričali s Nadeždom pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.