NAPOKON ISTINA! Evo šta se desilo sa Lunom i Slobom, on je odustao OD NJE zbog OVOGA!
Foto: Printscreen Youtube

šta se zaista desilo?

NAPOKON ISTINA! Evo šta se desilo sa Lunom i Slobom, on je odustao OD NJE zbog OVOGA!

Sudbina je tako htela?

Objavljeno:

Sinoćnja gošća u emisiji "Zadruga - Narod pita" bila je drugoplasirana zadrugarka, mlada modna blogerka Luna Đogani.

Ona je u "Zadruzi" imala strastvenu vezu sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem, koja se neslavno završila. Novinara i voditelja Darka Tanasijevića interesovalo je da li je Luna razgovarala o pomirenju sa Slobom nakon što su napustili Belu kuću.

- Bilo je prilike da razgovaramo, ali to se nije desilo jer sam ja videla da od toga nema ništa, nikad se ništa neće promeniti. Smatram da treba da budem srećna, a ja sreću sa njim nisam pronašla, rekla je Luna.

Ona je bila iskrena te je priznala da je bila spremna da sve oprosti Radanoviću i da vezu nastave van "Zadruge".

- Bila sam spremna da pređem preko svega. Sigurno bih mu dala drugu šansu da se on malo više potrudio. Prihvatila sam sve moguće osude i etikete, da bi na kraju tek tako odustali. Htela sam da pružim šansu toj ljubavi napolju, pa šta bude, ali ispostavilo se da od toga nema ništa. On je odustao od nas zbog toga što možda to nije želeo više, ne zna kako da me povrati ili šta god, i ja sam krenula dalje, objasnila je Đoganijeva.

- Bilo mi je jako teško i ne mogu da se pomirim sa tim da se to tako završilo. Više ne plačem. Gledam naše snimke i razmišljam zašto smo dozvolili da se tako završi, ali očigledno je sve trebalo tako da se završi. Emocije se menjaju, blede, nestaju, ali uvek postoje neke emocije, uvek će biti neka moja lepa priča koju ću uvek prepričavati. Nisam ja kriva što su njegove reči jače od dela, a mene samo dela zanimaju, rekla je blogerka.

Bonus video

KAO IZ HOROR FILMOVA! Luna Đogani promenila lični opis" PRIZOR ĆE VAS PRESTAVITI

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.