ONA BAŠ ŽELI DA JOJ ODUZMU TU VOZAČKU DOZVOLU? Mesecima se polemisalo kako je uopšte položila VOŽNJU, a Luna je sada snimila svoj PREKRŠAJ!
Foto: Printscreen

saberi se!

ONA BAŠ ŽELI DA JOJ ODUZMU TU VOZAČKU DOZVOLU? Mesecima se polemisalo kako je uopšte položila VOŽNJU, a Luna je sada snimila svoj PREKRŠAJ!

Ona jednostavno izaziva negativne komentare šta god da uradi

Objavljeno:

Oko vozačke dozvole Lune Đogani dosta se spekulisalo tokom njenog devetoipomesečnog boravka u rijalitiju "Zadruga" budući da je u jednom navratu ispričala svom tadašnjem dečku Slobi Radanoviću da je platila polaganje ispita jer ju je mrzelo da uči. Ipak, novopečena dizajnerka je kasnije istakla kako je u pitanju bila šala koju su mnogi pogrešno protumačili.

Ipak, ona se sada ponovo našla na meti negativnih komentara i to upravo zbog vožnje automobila, a za to je odgovoran video klip koji je sama postavila na društvene mreže.

A pojas Luna?
A pojas Luna?foto: Printscreen

Naime, na njemu možemo videti Lunu kako u svom automobilu vozi drugaricu, dok nasmejane pevaju uglas popularne pesme, među kojima je ponovo i novi singl Anastasije Ražnatović, a malo kome je promakla činjenica da Đoganijeva tom prilikom krši zakon.

Ona za sve to vreme ne nosi pojas, kao što je zakonom propisano, i i te kako kažnjivo.

Ma, šta je za nju 10.000
Ma, šta je za nju 10.000foto: Printscreen

Podsetimo, dok su ranije kazne za ovaj prestup bile 5.000 dinara sada su povećane na 10.000.

Bonus video

SNIMAK IZ BOLESNIČKE POSTELJE: Soraja zabrinula fanove! Temperatura i lekovi je OBORILI S NOGU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.