Kija i Ministarke sinoć su nastupale u Beogradu, a pobednica Zadruge otkriva kome je ZABRANILA da dođe, ali i koji IZGOVOR je Sloba našao da se ne pojavi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

OTVORENO

Kija i Ministarke sinoć su nastupale u Beogradu, a pobednica Zadruge otkriva kome je ZABRANILA da dođe, ali i koji IZGOVOR je Sloba našao da se ne pojavi! (VIDEO)

Iako je pesma puštena pre samo nekoliko dana, ona je od samog početka prva u "trendingu" u Srbiji, ali i u celom regionu

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar, pred prvi nastup sa Ministarkama u Beogradu, gde su predstavile novu pesmu Ne vraćam se na staro, otkrila je da je imala pozitivnu tremu, ali da se najviše plaši da peva pred mamom.

- Mama neka dođe na 50. nastup - rekla je Kija i dodala da je pozvala Slobodana Radanovića, svog još uvek zakonitog supruga, na nastup.

- Pozvala sam ga da dođe, a on mi je rekao da nema s kim - rekla je Kija.

Šta je Kija rekla o razvodu, da li živi sa Slobodanom i otkuda u njegovom stanu, da li snimila duet sa Anastasijom Ražnatović, i šta misli o Luni Đogani i Anabeli, pogledajte u videu:

Podsetimo, Kija Kockar i Ministarke su svojoj prvom pesmom u novom sastavu, Ne vraćam se na staro, napravile potpuni haos na estradnoj sceni!

Iako je pesma puštena pre samo nekoliko dana, ona je od samog početka prva u "trendingu" u Srbiji, ali i u celom regionu!

Prva pesma pobednice rijalitija Kristine Kije Kockar, ima više od 5 miliona pregleda. To i ne čudi jer je Kiju "pod svoje" uzeo neprevaziđeni dvojac iz FM Play produkcije - Filip Miletić i Miloš Roganović.

Bonus video

SVI SU MISLILI DA ĆE PATITI ZA ANDRIJANOM, ON ODLUČIO DA IH UĆUTKA: OVAKO Đekson uživa u samačkom životu!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.