SVI BRUJE O NOVOM DEČKU LUNE ĐOGANI: Ovo se krije iza ŠUŠKANJA o blogerki i novoj LJUBAVI
Foto: Printscreen Instagram

istina o svemu

SVI BRUJE O NOVOM DEČKU LUNE ĐOGANI: Ovo se krije iza ŠUŠKANJA o blogerki i novoj LJUBAVI

Budući da je, nakon izlaska iz "Zadruge", definitivno odustala od mogućnosti da se pomiri sa Slobom Radanovićem, ali i istakla da "traži onog pravog", o ljubavnom životu Lune Đogani se mnogo spekuliše

Objavljeno:

U toku današnjeg dana u domaćim medijima je odjeknula vest o navodnom novom emotivnom partneru novopečene dizajnerke, a za sve je odgovorna fotografija koju je sama objavila na društvenim mrežama.

Naime, Luna je postavila fotografiju na kojoj je moguće videti upakovan poklon, uz propratno pismo i balon u obliku srca, što je sama ispratila emotikonima koji označavaju ljubav.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Pojedini mediji su odmah preneli vest o tome da je Đoganijevu iznenadio novi dečko, ali ove navode je demantovala sama naslednica Gagija Đoganija.

Od koga li je?
Od koga li je?foto: Printscreen Instagram

Naime, reč je o poklonu koji je dobila od strane jedne fan grupe koja joj je pružala podršku u vidu glasova tokom boravka u rijalitiju, a čak i sada, mesec dana nakon što je "Zadruga" okončana, oni je zasipaju malim znacima pažnje.

Luna je i dalje slobodna, ali, kako sama kaže, nada se da će u narednom periodu upoznati nekoga ko će biti sigurniji u njenu ljubav od Radanovića.

Bonus video

SVI SU MISLILI DA ĆE PATITI ZA ANDRIJANOM, ON ODLUČIO DA IH UĆUTKA: OVAKO Đekson uživa u samačkom životu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.