MISLILA SAM DA JE ANABELA PEVAČICA 90-ih, A NE KRIMINALAC: Matora otkriva detalje sukoba s Luninom mamom, a Sanja nam je otkrila protiv koga je podnela TUŽBE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Adriamedia TV

ESPRESO INTERVJU

MISLILA SAM DA JE ANABELA PEVAČICA 90-ih, A NE KRIMINALAC: Matora otkriva detalje sukoba s Luninom mamom, a Sanja nam je otkrila protiv koga je podnela TUŽBE! (VIDEO)

Pričali smo na razne teme, a naše sagovornice bile su otvorene, pa samim tim i vrlo zahvalne za saradnju

Objavljeno:
Natalija Atanacković

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković spadaju u red najintrigantnijih učesnika rijalitija Zadruga i to ne samo zato što su uplovile u ljubavnu romansu pred kamerama, već i zato što su individualno veoma zanimljive ličnosti.

Mi smo ih ugostili na obostrano zadovoljstvo, iako su pretrpane obavezama od izlaska iz rijalitija. Koliki su profesionalci govori u prilog i činjenica da je Matora pravo od zubara, još pod dejstvom anestezije, došla na intervju.

Pričali smo na razne teme, a naše sagovornice bile su otvorene, pa samim tim i vrlo zahvalne za saradnju.

Pričali smo i o ozbiljnim i o manje ozbiljnim temama
Pričali smo i o ozbiljnim i o manje ozbiljnim temama foto: Printscreen/ Adriamedia TV

Jovanin okršaj s Anabelom Atijas na finalnoj večeri Zadruge bio je tada vest dana. Stoga nismo mogli a da je ne pitamo da li se to produbljivalo, nastavilo ili je na sukob stavljena tačka.

- Ja sam odreagovala, a onda je ona počela Sanju da "pecka". Govorila je: "Videćete prepisku Sanjine mame". Sanjina mama je u tom trenutku bila sa nama. Onda sam čula da je još nešto komentarisala i da je Gagi nešto rekao, al' Gagiju ne zameram. Čak sam mu rekla: "Izvini, Gagi, ti nisi ništa kriv". Opet je Luna njegova ćerka, pa razumem. Jedina stvar gde se Sanja i ja slažemo, a i većina sa nama je da nije Luna toliko kriva koliko je njena mama zbog svega toga. Ispalo je da je njena mama u rijalitiju i vodi rijaliti van svega. Vi ne znate, posle je tu bilo svašta, bilo mnogo gore od onoga što ste vi videli - i gepekovanje, i pretnji, i ludila neka. Mislila sam da je Anabela Đogani pevačica 90-ih, koju ja poštujem i volim. Nisam znala da je to neka mafija. To je kolektivno mafijanje. Ne bih ni dala one poruke da nije ispalo da ja lažem. Na kraju je ispalo da Sanja i ja nismo moralne i da to ljudi podržavaju, a kako je moguće da njenu ćerku ne podržavaju.

Njihovi osmesi govore više od reči
Njihovi osmesi govore više od reči foto: Printscreen/ Adriamedia TV

Pored sukoba s Anabelom Atijas, okrile su nam sa kim će se posle Zadruge sresti na sudu, zbog čega se najviše kaju, kako je izgledalo Matorino upoznavanje sa Sanjinom mamom, kako izgleda jedan njihov dan nakon izlaska iz rijalitija, ali i kakvi su im planovi za budućnost.

Intervju sa Sanjom i Matorom u celosti možete pogledati u nastavku:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.