PA OVO JE SKANDALOZNO: Niko nije ni PRIMETIO, a u spotu Kije Kockar se pojavljuje i LUNA ĐO! Ozbiljna PROZIVKA!
Foto: Printscreen

auuu!

PA OVO JE SKANDALOZNO: Niko nije ni PRIMETIO, a u spotu Kije Kockar se pojavljuje i LUNA ĐO! Ozbiljna PROZIVKA!

Naime, spot za pesmu "Ne vraćam se na staro" počinje scenama u kojima jedna od pevačica "Ministarki" nosi šorts iz nove kolekcije sa potpisom "Luna Ðo"

Objavljeno:

Kija Kockar može zadovoljno da se smeši jer ne samo da je na neki nacin "vratila" Slobi Radanovicu za javnu prevaru sa Lunom Ðogani u rijalitiju "Zadruga", tako što je ušla u isti i odnela glavnu nagradu dok je njen suprug završio na četvrtom mestu, nego ga je "potukla" i na njegovom terenu. Naime, spot za njen debitantski singl "Ne vraćam se na staro", u saradnji sa sastavom "Ministarke", oborio je domaći Jutjub rekord koji je pre samo nekoliko dana postavila Anastasija Ražnatovic.

Interesovanje za prvenac pobednice "Zadruge" pokazalo se ogromnim, te je prvi singl Kockarove dostigao brojku od 1,8 miliona pregleda, dok u momentu pisanja ovog teksta uveliko broji preko dva miliona pregleda.

Mnogi čestitaju Kiji na ovom uspehu, naročito kada se uzme u obzir činjenica da je pesma "Nepristojna ponuda" njenog supruga za celih mesec dana pogledana svega 220 hiljada puta na istom servisu, iako je premijeru doživela u finalu "Zadruge", kada je interesovanje za učesnike rijalitija bilo najveće.

Kako se Radanoviću očigledno osvetila na najbolji mogući način, odnosno uspehom, čini se da nekadašnja stjuardesa nije odolela a da ne "potkači" i Lunu Ðogani, devojku koju je mesecima morala da gleda u naručju svog supruga, te da neretko i sluša uzdahe iz njihove postelje.

Sa snimanja spota
Sa snimanja spotafoto: Printscreen

Naime, spot za pesmu "Ne vraćam se na staro" počinje scenama u kojima jedna od pevačica "Ministarki" nosi šorts iz nove kolekcije sa potpisom "Luna Ðo", a on se u prvom planu nalazi u scenama u kojima ide škakljivi deo teksta koji je, da se zaključiti, aluzija upravo na Ðoganijevu.

- Koga noćas ti si opet slagala? Svoju slatku malu prodavala. Za tebe visoka je cena k'o Avala. Ide navala!

Sporni šorts možete pogledati i u najavi kolekcije na Luninom Instagram nalogu.

Momenat u spotu u kom se pojavljuje ovaj komad garderobe, za koji kruže polemike da je preuzet iz kolekcije druge dizajnerke bez dozvole, možete pogledati od 0:29 do 0:34.

Bonus video

NOĆNA MORA SVAKOG MUŠKARCA: Dejvid Bekam očajan! Sin je pokušao da mu pomogne, ali uzalud!

(Espreso.co.rs/Politika-ekspres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.