Bivša farmerka mora na hitnu operaciju: Medenica ide u Ameriku pod nož!

sakrivala probleme

Bivša farmerka mora na hitnu operaciju: Medenica ide u Ameriku pod nož!

Bivša učesnica "Farme" već duže vreme ima ozbiljnih zdravstvenih problema zbog kojih sada mora na operaciju
Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija Jasmina Medenica, konačno je otkrila javnosti da ima ozbiljne probelem sa nogom zbog kojih mora hitno na operaciju. Poludeće ako ih ne puste napolje odmah! Učesnici Parova na pragu nervnog sloma! (FOTO) Pevačica odavno ima zdravstveni problem koji joj stvara bolove u kuku. Jasmina je čak nekoliko puta izlazila iz rijalitija da bi išla na preglede jer i u toku trajanja rijalitija ona nije mogla da se oslanja na nogu.

Letelo perje: Šavija i Matora se počupale u sred emisije! (VIDEO) - Jasmina godinama ima problem i lekari su je savetovali da što pre to reši operacijom, ali se ona plašila i odlagala. Kako godine prolaze, Jasmini je sve gore, čak je počela i da hramlje. Prvo je to bilo jedva uočljivo, a onda se sve više primećivalo. Naknadno su počeli i bolovi, zbog čega se opet obratila lekaru koji joj je rekao da je operacija hitna. Pod nož je trebala da ode pre „Farme“, ali je zbog ulaska u rijaliti to odložila i sada će za mesec ili dva morati da otputuje u Ameriku, gde će biti urađena hirurška intervencija. Operacija će trajati nekoliko sati jer kost koja joj stvara problem s nogom dodatno otežava funkcionisanje kuka - otkrila je Jasminina prijateljica.
Jelena Golubović je na Farmi nosila iste gaće nekoliko dana! (FOTO) - Medenica ne voli da priča o tome. Ne znam da li je nju sramota, ali Jasmina na sve načine pokušava da se za operaciju ne sazna - dodala je prijateljica. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.