UHVATILI SMO JE NA SNIMANJU SPOTA, A KIJA NAM JE ISPRIČALA SVAŠTA! Teško da ja kopiram Lunu! (VIDEO)
Foto: Espreso

intervju

UHVATILI SMO JE NA SNIMANJU SPOTA, A KIJA NAM JE ISPRIČALA SVAŠTA! Teško da ja kopiram Lunu! (VIDEO)

Kija i Ministarke nastavile su sa snimanje spota, a mi smo naravno bili prisutni kao i uvek

Objavljeno:
Lidija Stoisavljević

Kija ovih dana se mnogo priča o tvojoj frizuri, a mnogi su prokomentarisali kako je Luna iskopirala tvoju frizuru da bi ona na kraju rekla kako si ti iskopirala njenu sa svadbe Mirka Garića kada je upoznala Slobu ?

Ne verujem da je ona iskopirala moju niti ja njenu, niti ju je ona izmislila niti sam ja, tako da to dalje ne bih komentarisala.

Naslov tvoje pesme govori dosta o tvom trenutnom stanju, Ne vraćam se na staro, koliko je biografska i da li možeš da nam otkriješ jedan stih u kome se pronalaziš?

Nije totalno biografska ali ima naravno nekih delova, sve moje pesme koje pevam su autobiografske ali glavna stvar je ta Ne vraćam se na staro to je definitivno rečenica u kojoj sam se pronašla i drago mi je da se pesma tako zove.

Kija i Filip na snimanju spota
Kija i Filip na snimanju spotafoto: Espreso

Koju pesmu najviše slušaš ovih dana?

Najviše slušam svoju pesmu Ne vraćam se na staro i sviđa mi se pesma od Maje Berović Sama i tu sam se pronašla u toj pesmi eto to je pesma koja mi se non stop vrti u kolima.

Slobodan je posle odlaganja potpisao papire za razvod i kako se osećaš sada?

Potpisao je ali je bio u fazonu da se to ne preda ali ja sam razgovarala sa advokatom i mi smo sve to predali sada su sudije na godišnjem tako da čekamo termin u svakom slučaju ne vraćam se na staro.

Kada ćeš ti na godišnji odmor?

Jao ne znam, jedva čekam. Sutra bi trebalo da idem do agencije pošto sam dobila nagradu od Pinka pa da vidim na koju ću destinaciju ići i kada ali ne znam tačno, stvarno ne znam pošto imam puno obaveza.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.