LUNA I MARKO MILJKOVIĆ U VEZI? Gagi se izleteo pa objavio da ćerki daje ZELENO SVETLO! Kakav preokret u španskoj seriji!
Foto: Printscreen

šuška se

LUNA I MARKO MILJKOVIĆ U VEZI? Gagi se izleteo pa objavio da ćerki daje ZELENO SVETLO! Kakav preokret u španskoj seriji!

Svojoj ćerki Luni, Gagi Đogani je dao javnu podršku za romansu koju je započela sa Slobom Radanovićem ali se razočarao shvativši da Sloba nije čovek za nju.

Objavljeno:

Iako je tokom trajanja rijalitija "Zadruga" podržao Slobinu i Luninu ljubav, Gagi je priznao da se razočarao u Kijinog bivšeg muža jer je dozu neodlučnosti sa kojom će ostati u ljubavnoj romansi pokazao kada je napustio imanje u Šimanovcima.

Nakon napuštanja imanja počelo je da se šuška kako se nešto dešava između Lune i Marka Miljkovića sa kojim je bila veoma bliska na jednoj žurci u želji da Slobu napravi ljubomornim.

Dok je gostovao u jednoj emisiji Marko Miljković je priznao kako se dopisuje sa Lunom, a dizajnerka je definitivno stavila tačku na romansu sa Slobom jer ju je video na jednom javnom događaju, jedva se javio i prevrnuo očima, a Luna je zbog stresa završila u bolnici.

Javnosti još uvek nije poznato da li se Luna i Marko konstantno dopisuju ali posledni potez Gagija Đoganija je otkrio mnogo toga jer je se fotografisao u društvu Lune i Marka Miljkovića.

#???#

Објава коју дели ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) дана

Bonus video

Nataša Bekvalac na snimanju u Crnoj Gori (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.