VIŠE SE NE ZNA KO ŠTA PRIČA: Gagi otkrio NOVU VERZIJU priče o poseti Slobinim roditeljima, a onda je nastao pravi RAT u studiju (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

DA LI MU VERUJETE?

VIŠE SE NE ZNA KO ŠTA PRIČA: Gagi otkrio NOVU VERZIJU priče o poseti Slobinim roditeljima, a onda je nastao pravi RAT u studiju (VIDEO)

Gledalac je optužio Lunu i Slobu za "rasturanje jednog braka", a zatim se obratio Đoganijevoj, kojoj nije bilo nimalo prijatno

Objavljeno: 14:48h

Gledalac je u emisiji Zadruga, narod pita zamerio Gagiju Đoganiju što se video sa roditeljima Slobodana Radanovića u Zrenjaninu, budući da je pevač još uvek bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Gagi i Luna su zajedno gostovali u emisiji, a Luna je pobesnela i rekla kako ne razume ljude koji "vide svaki trenutak", te se gledaocu prilično besno obratila:

- A ti znaš o čemu su oni pričali?! - viknula je.

Luna se sukobila sa gledaocima zbog njihovih komentara
Luna se sukobila sa gledaocima zbog njihovih komentara foto: Printscreen Youtube

- To je bio period njihove najveće ljubavi. Ja sam bio u Zrenjaninu poslovno, javio sam se i hteo dam da ih upoznam. Sloba je bio uz moju Lunu i hvala mu puno, uvek sam bio uz njega, smatrao sam da jedino on može da je ohrabri i shvatam da je dobar čovek. Čuo sam i da njegovi roditelji prolaze kroz isti pakao kao mi, i hteo sam da odem do njih i da ih savetujem. Rekao sam da je to sve rijaliti, da je to sve šou... - objašnjavao je Gagi.

- Ja nisam to planirao, spontano se desilo. Imao sam potrebu da im prenesem svoje iskustvo sa estrade. Meni je bilo žao i Slobe - dodao je.

foto: Printscreen/ Instagram/ gagidjogani

Gledalac je zatim optužio Lunu i Slobu za "rasturanje jednog braka", a zatim se obratio Đoganijevoj, kojoj nije bilo nimalo prijatno.

- Da li si uspela da shvatiš da si gnev naroda proizvela zbog činjenice da si se ponašala bahato? - pitao je gledalac Lunu i dodao da je njeno ponašanje i sada nepodnošljivo, te izgovorio još brojne uvrede na račun njene reakcije u emisiji.

Bonus video

KIJA SNIMILA SPOT SA MINISTARKAMA: Sloba i ja smo sada ljuta konkurencija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.