DA LI ZNATE KAKO SU SE KIJA I SLOBA UPOZNALI? Verovali ili ne, naša KUĆA je krivac ZA SVE!
Foto: Printscreen Youtube

ko bi rekao?

DA LI ZNATE KAKO SU SE KIJA I SLOBA UPOZNALI? Verovali ili ne, naša KUĆA je krivac ZA SVE!

Njih dvoje su komentarisali članke na Fejsbuk stranici i tako započeli komunikaciju

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović upoznali su se pre pet godina zahvaljujući Kuriru! Njih dvoje su komentarisali članke na Fejsbuk stranici lista i tako započeli komunikaciju.

Pobednica prve sezone „Zadruge“ bila je gošća naše redakcije prošlog petka, kad smo s njom natenane pričali o svim temama koje su aktuelne proteklih meseci zbog rijalitija, u kojem je ostala bez muža. U septembru prošle godine ona i Radanović predstavljeni su kao mlad, skladan bračni par o kojem javnost u Srbiji nija znala skoro ništa. On, pevač na početku karijere, oženjen stjuardesom koja mu iz prikrajka daje vetar u leđa da napreduje u muzici i ostvari svoje snove. Danas, deset meseci kasnije, situacija je potpuno drugačija. O Kiji i Slobi svi sve znaju, njihova imena pominju se gde god da se okrenemo a, nacionalno pitanje broj jedan ovih dana je hoće li njih dvoje odustati od razvoda i svom braku dati novu šansu.

- Nema ništa od toga. Ja sam to rekla odmah kad se završila „Zadruga“ i pri tom stavu ostajem. Mislim da je i Slobodan to shvatio i očekujem da ćemo brzo rešiti sve što se tiče našeg razvoda - odgovora Kockareva.

Tako je sve počelo...
Tako je sve počelo...foto: Printscreen Youtube

Ljubav između trenutno najpopularnijeg para rodila se 2013. godine, kad su njih dvoje počeli da se dopisuju preko Fejsbuka. Radanović je Kiju primetio na stranici Kurira, gde su oboje komentarisali jedan članak, a pobednica „Zadruge“ nam je prepričala kako je to izgledalo.

- Mi smo se inače znali iz viđenja jer smo iz istog grada, ali se nismo družili niti smo komunicirali. Jednom prilikom smo na vašoj stranici na Fejsbuku zajedno komentarisali neki članak i on me je dodao za prijatelja. Tada smo počeli da se dopisujemo, pa smo izašli na piće i rodila se ljubav. Ostalo sve znate - rekla nam je Kija.

Buduća pevačica potvrdila nam je i da će u narednom periodu isključivo biti koncentrisana na muzičku karijeru.

- Radujem se turneji s Ministarkama. Biće to odlična prilika da promovišem autobiografsku pesmu „Ne vraćam se na staro“ i jedva čekam da počnu nastupi - kaže Kristina.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.