SLOBA BAŠ ŽELI DA VRATI LUNU: Vredelo je sve što sam imao sa njom, svaki MINUT!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ipak je to bila ljubav?

SLOBA BAŠ ŽELI DA VRATI LUNU: Vredelo je sve što sam imao sa njom, svaki MINUT!

Sloba je otkrio da ga, posle svega što je doživeo u rijalitiju, izgubio suprugu, ljubavnicu, a nije osvojio prvo mesto, muzika izvlači iz neprijatne situacije

Objavljeno:

Sloba Radanović, koji je prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani u rijalitiju Zadruga, otkrio je da će uskoro da potpiše papire za razvod i da je već danas zvao advokata, jer ono što je uradio u rijalitiju sa blogerkom vredelo je svega.

Naime, Radanović je rekao da osećanja koja je gajio u Zadruzi prema Luni Đogani vrede sve što se desilo.

Vredelo je ono što sam uradio sa Lunom. Ako sam se pet minuta osećao da je vedelo, a osećao sam se, onda je, naravno, vredelo.

Sloba je otkrio da ga, posle svega što je doživeo u rijalitiju, izgubio suprugu, ljubavnicu, a nije osvojio prvo mesto, muzika izvlači iz neprijatne situacije.

"Brže nego što sam mislio, se izvlačim iz svega. Mislio sam da će mi duže trebati da se izvučem, ali me nastupi izvlače. Najviše mi traže "Stjuardesu". A Nepristojna ponuda je pesma koju sam dobio od Pinka, ali nikome nije posvećena, možda jeste rađena namenski zbog cele situacije, ali nije posvećena Luni", otkrio je Sloba.

Posle svih svađa ipak voli Lunu
Posle svih svađa ipak voli Lunufoto: Printscreen Youtube

Pevač se osvrnuo i na trenutak kada je Kristina pojavila u Zadruzi.

"Očekivao sam da će da ona uđe i bio sam spreman, ali bilo je onako malo... Nije bila prijatna situacija. Nisam znao da joj se javim ili ne, mnogo je bilo neprijatno, ali na kraju je sve bilo super. Priznao sam šta sam u radio jer uvek stojim iza svojih dela", rekao je Slobodan, a onda ga je voditelj Sarapa šokirao: "Nikada ne priznaj, nije se desilo, ono što ne priznaš".

Što se tiče trenutnog odnosa sa Kijom, Sloba je rekao da su u korektnim odnosima.

"U korektnim smo odnosima, čujemo se, pitamo se kako si. Mi normalno komuniciramo. Ona je potpisala razvod braka, ali ja još nisam. Baš sam danas mislio da zovem advokata, ali sam morao u emisiju", rekao je Sloba u Jutarnjem programu Pinka.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.