NE MOGU DA VERUJEM KAKVA JE TO OSOBA! OVA LUNA JE LAŽOVČINA! Đoganijeva napravila HAOS zbog jedne izjave, a nije reč o SLOBI! HEJTERI postavili VIDEO kao dokaz! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ubiše je

NE MOGU DA VERUJEM KAKVA JE TO OSOBA! OVA LUNA JE LAŽOVČINA! Đoganijeva napravila HAOS zbog jedne izjave, a nije reč o SLOBI! HEJTERI postavili VIDEO kao dokaz! (VIDEO)

Ova objava je izazvala revolt kod svih onih koji se sećaju kako se Luna ophodila prema toj istoj Žutoj u toku rijalitija

Objavljeno:

Luna Đogani, blogerka koja je u rijalitiju Zadruga bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, na udaru je najčešče Kijinih fanova, koji prate svaki blogerkov post na društvenim mrežama.

Naime, Miki Đuričić i Nadežda Biljić gostovali su kod Ognjena Amidžića, ali najviše pažnje je ipak dobila psa Žutu, koja je sve vreme mirno sedela kod Mikija u krilu.

Većina zadrugara je obožavala Žutu, pa je Luna Đogani na Instagram storiju postavila njenu sliku i poruku: "Žuta, duša, srce moje lepo".

Luna se prisetila Žute
Luna se prisetila Žutefoto: Printscreen Instagram

Ova objava je izazvala revolt kod svih onih koji se sećaju kako se Luna ophodila prema toj istoj Žutoj u toku rijalitija. Naime, "hejteri" su napravili video klip u kojem se jasno vidi kako Đoganijeva isteruje psa napolje iz sobe za rehabilitaciju, a sada licemerno objavljuje njenu sliku uz poruku sa puno ljubavi.

"Ne mogu da verujem kakva je to osoba, tamo je maršira, a sad kao duša, ljubav.... Uvek je bila lažov ova Luna!", napisao je jedan od fanova.

"Pa da, ovo je već viđeno, Lunjara opet radi po istom principu, pljuje - pa liže, ništa me ne iznenađuje", dodao je drugi.

Međutim, koliko su fanovi ostrasćeni možda i govori činjenica da i sama Luna ima psa kojeg obožava i nigde se, pošto je izašla iz rijalitija, ne odvaja od nje.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.