MIKSIIII, KAKO SI? Ivan Marinković na prevaru pozvao Miljanu, a njena reakcija je HIT!
Foto: Printscreen

susret

MIKSIIII, KAKO SI? Ivan Marinković na prevaru pozvao Miljanu, a njena reakcija je HIT!

Mnogi su čekali da vide razvoj situacije između dva buduća roditelja

Objavljeno:

Ivan Marinković je zauzeo sedmo mesto u šestoj sezoni rijalitija "Parovi", a ujedno je dobio i posao voditelja na "Hepi" televiziji. Međutim, čini se da je ovogodišnji šou u luksuznoj zemunskoj vili obeležila njegova romansa sa Miljanom Kulić i začeće prve rijaliti bebe, i to pred rijaliti kamerama.

Marinković je juče u poslednjoj "Jutarnjoj kafici" u luksuznoj zemunskoj vili otkrio da muku muči sa telefonom koji mu se pokvario, te je "na kvarno" pokušao da pozove Miljanu i to uz pomoć nekadašnje šampionke "Parova", Ružice Veljković, a celu priču ponovio je i uveče, tokom "Parografa".

- Probao sam da se čujem sa Miljanom preko Ružičinog telefona. Upalila je video poziv, ali kada me je videla, odmah je ugasila. Posle sam joj poslao poruku: "Miksiiiii, kakoooo siiii?", a ona je odgovorila: "Ružice, da li si ti normalna, naljutiću se na tebe. Šta ovo radiš?" I tu sam odustao, a dok danas ne popravim telefon, ništa ne mogu da uradim - ispričao je Ivan.

Marinković je rekao da je bio u šoku kad je došao na televiziju, da nije imao utisak da će se rijaliti ikada završiti, s obzirom da je i prvi dan nakon završetka "Parova" opet proveo u vili.

Međutim, ono što je sve ostavilo u čudu jeste činjenica da Ivan ne planira da napusti vilu kad i svi ostali, nego da ostaje u njoj da prespava!

- Ne mogu da idem kući, a posle da opet ustajem rano. Dok ja odem do Koteža, ne isplati mi se, pa onda opet da ujutru ustajem u 8h... nema šanse. - rekao je Marinković.

- Ovako lepo prespavam, obezbeđenje me probudi u pola 11h i ja idem pravo na "Jutarnju kaficu" u 11h, rekao je kroz osmeh Ivan dok su se drugi ukućani smejali je nisu verovali sopstvenim ušima šta čuju.

Voditeljka se našalila i rekla da slobodno Ivan može svima njima ujutru da pristavi kaficu kad već bira da ostane tu.

Bonus video

GRUVALA TRUBA SAMO ZA GASTOZA: Evo kako se pobednik Parova radovao duploj kruni! TRESAO SE ZEMUN!(VIDEO)

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.