POTPISUJE DUGOGODIŠNJI UGOVOR: Kija postaje PEVAČICA najpoznatijeg ženskog benda u Srbiji!
Foto: Printscreen Youtube

HIT!

POTPISUJE DUGOGODIŠNJI UGOVOR: Kija postaje PEVAČICA najpoznatijeg ženskog benda u Srbiji!

Pobednica Zadruge ozbiljno je rešila da se bavi muzikom

Objavljeno: 10:33h

Pobednica Zadruge, Kristina Kija Kockar, otpočela je saradnju sa muzičkim producentima Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, koji stoje iza benda "Ministarke", u kojem je do nedavno bila pevačica Edita Aradinović.

- Kija je oduvek volela scenu i po izlasku iz rijalitija rešila je da započne muzičku karijeru, ali nije očekivala da će joj tako jaka produkcija ponuditi višegodišnji ugovor i turneju sa "Ministarkama" - otkrio je dobro obavešteni izvor, te naveo da se Kija nije dugo razmišljala da li da pristane na ponudu poznatih muzičara.

Kija će postati deo benda Ministarke
Kija će postati deo benda Ministarke foto: Promo

- Istina je, snimili smo pesmu koja će izaći za nešto više od deset dana. Kristina je super devojka, ima odličnu energiju i verujem da će se publici svideti to što smo uradili - rekao je Filip Miletić za Alo, pa najavio da pripremaju mnogo iznenađenja:

- Što se njenog ugovora sa produkcijom "FM plej" i turneje sa "Ministarkama" tiče, još neko vreme ne mogu ništa zvanično da kažem. Imamo velike planove, ali tek kada svi detalji budu ugovoreni moći ću da govorim o tome.

Bonus video

ZVEZDU GRANDA ZAPROSIO DEČKO U BEČU: Pevačicu sačekalo vrhunsko iznenađenje, nije mogla da prestane da plače od sreće!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.