​ŠEŠELJ OTKRIO: 4 stvari u kojima su Farma i Hag isti! (FOTO)

SLIČNOSTI I RAZLIKE

​ŠEŠELJ OTKRIO: 4 stvari u kojima su Farma i Hag isti! (FOTO)

U svakom udžbeniku fenomenologije, kad se u zatvorskoj ćeliji nađu tri čoveka, uvek se dva urote protiv trećeg. Isto je i ovde - poručio je vođa radikala "farmerima"
Objavljeno: 09:58h

Tokom dvočasovnog boravka na imanju u Lisovićima, Vojislav Šešelj je uporedio ovaj rijaliti šou s Haškim tribunalom, u kome je robijao godinama. KRISTIJAN ŠOKIRAO: Šeki, trebalo je da te ubijem snajperom! A to mi je naredio Prema njegovim rečima, postoje četiri ključne sličnosti između Farme i Haga:

Nebojša Mandić/ Vojislav Šešelj
1. Farma je izolovana zajednica poput zatvora i morate da se prilagodite uslovima. RIJALITI POLITIČAR: Kako je Šešelj zamislio da preko Farme postane predsednik Srbije! 2. Morate da se prilagodite drugima, da se međusobno pomažete. POSLE PAROVA EVO GA I NA FARMI: Šešelj je veća starleta od starleta! 3. Morate da vi pomognete njima, da bi oni pomogli vama. ŠEŠELJ O SLOBI: Hag nam je doneo jedinu stvar koja je u Srbiji bila nemoguća! 4. U svakom udžbeniku fenomenologije, kad se u zatvorskoj ćeliji nađu tri čoveka, uvek se dva urote protiv trećeg. Isto je i ovde - poručio je vođa radikala "farmerima". (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.