SAMA SI KRIVA ŠTO TE VREĐAJU JER SI ME SVESNO POVREĐIVALA 9 MESECI: Kija Luni uputila OVE REČI, a onda joj dala i DOBRONAMERAN SAVET!
Foto: Printscreen Youtube

ŠOK!

SAMA SI KRIVA ŠTO TE VREĐAJU JER SI ME SVESNO POVREĐIVALA 9 MESECI: Kija Luni uputila OVE REČI, a onda joj dala i DOBRONAMERAN SAVET!

Kija smatra da je Luna prošla gore od Slobe, ali da to ne može da utiče na to da joj ipak oprosti

Objavljeno:

Luna Đogani na finalu Zadruge uputila je izvinjenje Kiji Kockar zbog svega što se dešavalo prethodnih meseci, a pobednica rijalitija sada otkriva šta je rekla blogerki kada se prašina nakon završetka Zadruge stišala.

Kija smatra da je Luna prošla gore od Slobe, ali da to ne može da utiče na to da joj ipak oprosti.

Luna otvara svoj butik
Luna otvara svoj butik foto: Filip Plavčić

- Ona je najgore prošla jer je žensko. U životu joj ovo nije trebalo, da je svako naziva pogrdnim imenima. Na strani sam žena i mislim da je ružno ovo što joj se dešava. Ali, sama je kriva i nije mi žao, jer je ona osoba koja je mene devet meseci svesno povređivala. Poslednjeg dana mi se izvinila, ali džabe. Sama je birala - rekla je Kija.

Kija joj je dala savet
Kija joj je dala savet foto: Filip Plavčić

Luna je po izlasku uz Zadruge odlučila da otvori butik gde će prodavati garderobu koju je kreirala u okviru svoje modne linije, a Kristina priznaje da su razgovarale na tu temu, kao i da je Đoganijevoj dala nekoliko saveta.

- Čula sam da otvara butik i drago mi je zbog nje, želim joj svu sreću. Dala sam joj nekoliko dobronamernih saveta šta treba da radi. Što se tiče stvari, neke nisu moj fazon, ali ima komada koji mi se sviđaju. Drago mi je jer je to njen san. Čula sam i da je iskopirala tuđu liniju, ali šta ima veze. Neka doda pokoji detalj, sve to može da se proda i iskoristi - rekla je Kija.

Bonus video

Partibrejkersi na Zaječarskoj gitarijadi

(Espreso.co.rs/ VIP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.