Kristijan Golubović: Nikome nisam želeo da pretim! (FOTO)

Nije hteo

Kristijan Golubović: Nikome nisam želeo da pretim! (FOTO)

Odluka o određivanju pritvora doneta je na isteku poslednjeg časa dvodnevnog zadržavanja koje je Kristijanu određeno nakon hapšenja, u utorak uveče u Kraljevu
Objavljeno: 16:58h

Bivšem učesniku Farme Kristijanu Goluboviću juče je određen pritvor do 30 dana zbog ugrožavanja sigurnosti starlete Tamare Đurić. Golubović je odmah sproveden u Centralni zatvor. Kristijan Golubović peva na saslušanju, određen mu pritvor! (FOTO)

Tužilac odeljenja za Visokotehnološki kriminal prethodno je zatražio pritvor, navodeći kao razloge opasnost od bekstva, bojazan da će ponoviti krivično delo, kao i moguće uticanje na svedoke. - Jeste, napisao sam taj status na Fejsbuku lično, ali nisam mislio nikome da pretim, niti da ugrozim Tamaru - pravdao se Kristijan kod tužioca. Kristijan kuka što tri dana nosi iste gaće! (FOTO)
Aleksandar Jovanović/Kristijan Golubović
Nakon Krileta i Tamara završila u policiji: Kristijan je psihopata! (FOTO) Tužilac je pritvor tražio i na osnovu procene da bi puštanje kriminalca izazvalo ogorčenje i uznemirenje javnosti. Odluka o određivanju pritvora doneta je bukvalno na isteku poslednjeg časa dvodnevnog zadržavanja koje je Kristijanu određeno nakon hapšenja, u utorak uveče u Kraljevu. - Ona je zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli da joj urade sve ono što zaslužuje - glasila je pretnja zbog koje je tužilac pokrenuo postupak protiv Kristijana koju je Golubović objavio na Fejsbuku.
Kristijana čeka služenje zatvorske kazne od tri godine i četiri meseca, a to je deo kazne koja mu je dosuđena zbog preprodaje heroina. Molba za odlaganje robije na bazi te presude prihvatana je Goluboviću već tri puta. On je nedavno i po četvrti put zatražio odlaganje kazne zbog navodnih zdravstvenih razloga. (A. Đ. / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.