Stanija: Dopisivala sam se s Kristijanom, posle 10 min ja sam imala saobraćajku, a njega uhapsili!

teško podnela

Stanija: Dopisivala sam se s Kristijanom, posle 10 min ja sam imala saobraćajku, a njega uhapsili!

- Njegovi kažu da je uhapšen zbog Fejsbuka i toga što je pisao na njemu, a meni je u glavi da je možda zbog robije - rekla je Stanija
Objavljeno:

Bivši učesnici rijalitija Farma, Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili veoma prisni, a bili su na vezi i tokom Kristijanovog hapšenja. Kristijan Golubović peva na saslušanju, određen mu pritvor! (FOTO)

Damir Dervišagić/Stanija Dobrojević
Naime, u trenutku kad su policajci došli po Golubovića, Stanija je imala saobraćajnu nezgodu, a starleta ne može da veruje da im se sve dešavalo u isto vreme. Kristijan kuka što tri dana nosi iste gaće! (FOTO)
- On je poslednja osoba s kojom sam se dopisivala, posle 10 minuta se desila nama nesreća, a njega su hapsili. Mislim da se u isto vreme sve dešavalo, katastrofa - rekla je starleta na pitanje o čemu su razgovarali, ali nije htela da otkriva mnogo.
- Privatno smo se dopisivali, neke stvari koje bi trebale da se završe. Ali eto, pošto je on sad priveden, sve to će morati da sačeka. Ne znam što je priveden i koliko su tačne informacije koje se puštaju u medijima jer nisam se čula s njim. Njegovi kažu da je zbog Fejsbuka i toga što je pisao na njemu, a meni je u glavi da je možda zbog robije - rekla je Stanija u emisiji "Exkluziv". (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.