SLOBA SE IZLUPETAO NAJSTRAŠNIJE KOD OGNJENA: Najtužniji momenat posle Zadruge, sedeo je sa Lunom i Kijom potpuno SLOMLJEN i bespomoćan (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

mučno za gledati

SLOBA SE IZLUPETAO NAJSTRAŠNIJE KOD OGNJENA: Najtužniji momenat posle Zadruge, sedeo je sa Lunom i Kijom potpuno SLOMLJEN i bespomoćan (VIDEO)

Ljubavni trougao koji je obeležio prvu "Zadrugu", trećeplasiranu Teodoru Džehverović, kao i Miljanu Kulić, Ognjen Amidžič ugostio je u emisiji i započeo razgovor spominjući priče koje su kolale o bivšim zadrugarima što dok su oni bili u rijalitiju - što u kratkom periodu koliko su napolju

Objavljeno:

"Dobila sam punu kutiju raznih naslova, mislim... smešno mi je bilo. Zato što se tiče mene i onda znam šta je istina a šta nije i zbog toga me uopšte ništa nije pogodilo", smireno je komentarisala Kija.

Kako Luna sedi odmah pored nje, brzo se nadovezala na temu:

"Totalno imuna! Apsolutno. To je jedino dobro što mi se desilo u 'Zadruzi', da sam postala ono... ne dotiču me komentari", izjavila je ona.

Đoganijeva je takođe istakla da se njene emocije još uvek nisu stabilizovale.

"Tek kada sam izašla napolje sam videla kroz šta sam sve ono... A što se tiče mene i Slobe, nema šta, okej, u dobrim smo odnosima i tako će i da ostane", izjavila je Luna, koju razvod Kije i Slobe uopšte ne zanima.

"Nismo podneli papire za razvod. Ja sam papire potpisala. Slobodan još nije. Trebalo je da se javi mom advokatu, ali eto nije. On je u Beogradu, kao i ti. sve sam ja to njemu prepustila. A ja sam potpisala čim sam izašla. Biće podneto sve kad i on potpiše", oštro je prokomentarisala Kija.

Sloba je u tim trenucima složio veoma tužno lice, video je da nema povratka, pokušao je, ali Kija je jednostavno stavila tačku na njihovu vezu i brak.

Bonus video

RADA MANOJLOVIĆ OSTAVILA HARISA?! Danima nije jela, samo plače, a Haris ne sme ni da joj priđe (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.