TRAŽI BOLJE USLOVE: Blogerka ponovo razmišlja da uđe u Zadrugu, a kako li će REAGOVATI njeni RODITELJI?! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

NOVA ZVEZDA RIJALITIJA

TRAŽI BOLJE USLOVE: Blogerka ponovo razmišlja da uđe u Zadrugu, a kako li će REAGOVATI njeni RODITELJI?! (FOTO)

Možda osvoji prvo mesto

Objavljeno:

Ćerka Milana Topalovića, pobednika rijalitija Farma, pupularna blogerka sa Instagrama, Helena Topalović, izgleda ulazi u Zadrugu 2.

Kada se prvi put pisalo o pregovorima za Zadrugu 1, Helena je odbila učešće u najvećem srpskom projektu, ali sada izvor blizak pevačevoj kćerki otkriva da se ona poprilično lomi.

@muaaleksandrakovacevic @muaaleksandrakovacevic @vow_jewelry

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on

- Helena je u nedoumici, prvi put nije znala šta je čeka, ali kako Željko Mitrović sada pravi mnogo veće i luksuznije imanje, ona je spremna da uđe pod uslovom da ima savršene uslove unutra - otkriva izvor.

S obzirom da je Topalko ostao uskraćen za honorar, možda posavetuje svoju naslednicu da i ovog puta odustane od učešća u šou, a ko zna, možda Helena planira da zgrne mnogo veće pare i dokopa se nagrade koja će završiti čvrsto u njenim rukama, pa ne prođe ko tata.

Da podsetimo, pre Helene je Zadruga već proslavila jednu blogerku koja se popela u Top 3 na listi najzanimljivijih ljudi u Srbiji, Lunu Đogani. Možda je ovo blogerka koja će ovog puta zauzeti prvo mesto, jer ova lepotica nesumljivo ima predispozicije za to.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.