Jedna od NAJPOZNATIJIH zadrugarki ULAZI u Zadrugu 2 i to sa svojom MAJKOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ponovo kreće ludilo

Jedna od NAJPOZNATIJIH zadrugarki ULAZI u Zadrugu 2 i to sa svojom MAJKOM! (FOTO)

Ona ulazi u pojačanom sastavu

Objavljeno:

Rijaliti program "Zadruga" postigao je veliki TV uspeh. Životi učesnika intrigirali su javnost a tako će i biti u novoj sezoni, koja počinje u septembru.

Produkcijski tim uveliko ugovara učešće sa novim zadrugarima, međutim, biće i onih koji su svojim ponašanjem i delima obeležili prvu sezonu.

Naime, kontraverzna rijaliti zvezda Mina Vrbaški, prihvatila je ponudu da se nađe u drugoj sezoni.

Mina je bila baš slaba sa živcima
Mina je bila baš slaba sa živcima foto: Printscreen Youtube

Ovog puta, ona će se pojaviti u drušvu svoje majke Ivane, koja je tokom cele prve sezone podržavala svoju ćerku i bila stalni gost u emisijama koje su bile posvećene rijalitiju.

S obzirom na to da je Mina svakako obeležila prvu sezonu, te da je svojim ponašanjem iritirala mnoge, ali i dolazila u razne sukobe i svađe, produkcijski tim joj je ponudio da se pojavi u drugoj sezoni.

Takođe, njena majka Ivana bila je veoma zanimljiva zbog svojih stavova i komentara koje je iznosila na račun ćerkinog ponašanja, te se može očekivati da će se i ona pojaviti u drugoj sezoni.

Mina je sa oduševljenjem prihvatila ovu ideju, pa joj ostaje da malo razgovara sa Ivanom, koja takođe nije ravnodušna na ponudu produkcijiskog tima.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.