NIKO SLOBIN MI NIJE ČESTITAO: Kija osula paljbu PO SLOBI, a Luna će se šokirati kada čuje šta joj je poručila!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

oštro

NIKO SLOBIN MI NIJE ČESTITAO: Kija osula paljbu PO SLOBI, a Luna će se šokirati kada čuje šta joj je poručila!

Kockarevoj su prvo voditelji čestitali na zasluženoj pobedi

Objavljeno:

Kija Kockar gostovala je danas u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" u kojoj je otvoreno govorila o Slobi Radanoviću, njegovoj porodici, ali i o Luni Đogani.

Kockarevoj su prvo voditelji čestitali na zasluženoj pobedi, a potom je sela na svoje mesto i odgovorila na pitanje da li su joj na pobedi čestitali Slobini roditelji:

- Ne, čak mi je sa Lunine strane čestitao Gagi i još neko, ali ne mogu sada da se setim ko, a sa Slobine strane niko, sem našeg venčanog kuma, koji mi je rekao da sam ispala "šmeker", čak mi je i preneo da je sa Slobom komentarisao kako sam ispala "brat". Eto, bitno mi je da imam podršku baš od njega - rekla je Kija, a potom se osvrnula na navode da je upravo ona kriva za to što je Slobini roditelji nisu prihvatili, jer ih je uvek slanjala po strani i nije im se javljala kada dođe u Zrenjanin.

- Ja sam uvek imala poštovanja prema njima i odlazila sam kod njih uvek kadadođen u Zrenjanin, ali meni je prioritet pre svega moja majka. Oni nisu shvatali da ja radi, moj posao je bio takav da sam stalno bila u pokretu. Odem do Abu Dabija, ostajem tamo dva dana i onda jurim kući kako bih obišla moju majku, a onda i kako bih bila sa svojim suprugom i tako ukrug, ali ako oni misle da ja nisam bila dobra, neka misle, svaka im čast - rekla je Kija.

Naravno, povela se priča i o rivalki Luni Đogani.

- Zanimljivo mi je to kako svi hoće da ispadnu nešto super posle ove "Zadruge", pa tako i ona. Vidiim da izjavljuje kako nikako nije želela da bude sa Slobodanom i da je on nju zaveo što nije tačno. On se kada je meni umro otac, odvojio od nje, dok je ona jurila za njim. Priča ga kako nije zavela, a posle žurke se skinula u kupatilo i pozvala ga kako bi radili, znate već šta - rekla je Kockareva i dodala da je definitivno završila "priču" sa Slobom:

- Nisam predala papire, ali sam ih potpisala - rekla je Kija.

Kada su joj voditelji preneli da je tokom intervjua koji je da ona aerodromu pomenuo da Slobodno može da zadrži automobil koji je dobila od nakon pobede, ona je uzvratila:

- Neka slobodno zadrži automobil, evo ja mu poklanjam - bilaje izričita Kija.

(Espreso.co.rs/Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.