Ko će ući u Farmu 7? Imamo nekoliko genijalnih predloga, šta kažete? (FOTO)

mitroviću, ti si na potezu

Ko će ući u Farmu 7? Imamo nekoliko genijalnih predloga, šta kažete? (FOTO)

Sredinom februara počinje da se emituje 7. sezona ovog rijalitija. Čitajte naše predloge, a očekujemo i vaše
Objavljeno: 21:01h

Kako je Željko Mitrović najavio, novi rijaliti program "Farma 7" počeće s emitovanjem sredinom februara. Ključni razlog za ponovno emitovanje programa ovog tipa, iako je Mitrović pre toga najavio da se "Pink" televizija više neće baviti rijalitijima, jeste velika gledanost. Vežbamo kume, probamo za film: 10 najgorih seks scena srpske kinematografije (VIDEO) No, Mitrović je rekao da će se ova "Farma" razlikovati od predhodnih jer želi da privuče novu publiku. Stoga je najavio da će ovaj put ubaciti ljude koji će igru da vode smislom za humor, a ne uvredama, tučama i vređanjima.

Uz njih smo rasli, plakali i smejali se: 10 najgledanijih srpskih filmova svih vremena! (VIDEO) Ako već Mitrović želi humor i kulturu, imamo za njega par predloga koje bi mogao da uzme u razmatranje za svoju 7. sezonu rijalitija "Farma". 1. Zoran Kesić Ako Mitrović već želi kvalitetnog humora u svojoj emisiji, bolju osobu od Kesića za to neće naći. Samo što Kesić mora ići u paketu sa televizorom, novinama i kontaktom sa spoljnim svetom - da bi pratio aktuelna dešavanja i servirao nam ih nazad sa sarkastičnom mašnicom. Dnevnik u pola 8 može slobodno da prestane da se emituje.
Gledaoci bi bili oduševljeni, realno, 24 minuta Zorana Kesića nedeljno nam zaista nije dovoljno. 2. Ivan Tasovac Kad smo već kod kulture, kud ćeš bolje reprezenta od samog Ministra kulture, Ivana Tasovca. Možda neće puno pričati. Dobro, neće uopšte pričati. Al ne uzmimo mu za zlo, ministar je slika i prilika stanja kulture u našoj zemlji - muk!
Ako ništa, sigurno bi nas jako uveselilo da otkrijemo koliko vremena dnevno utroši na spravljanje svoje frizure. Može i neka opklada da se prospe, novci da se zarade. 3. Ivica Dačić U svakoj čorbi mirođija - u svakoj vladi po jedna stolica. Ništa od velike važnosti u našem društvu ne može proći bez ove ličnosti, pa tako ni ovaj rijaliti. Već je poznato da drug Dačić može da se savije kako god vetar duva, tako da nećemo ni dovesti u pitanje njegovo uklapanje u ovom rijalitiju. (Ne)Kulture od njega ćemo zasigurno dobiti više nego od Tasovca, a ni humora mu ne manjka, samo da mu postave tajni zadatak da priča na engleskom i eto celodnevnog smeha. A ako ništa od toga ne uspe, alkohol i "Miljacka" će sigurno doprineti gledanosti.

Marko Vidojković rijaliti bez skandala i psovki ne bi bio rijaliti.
pisca Srpskog Bukovskog, kako ga pojedinci oslovljavaju dve trećine njegovih knjiga vulgarnosti, ona jedna trećina je rezervisana za poneki seksualni doživljaj ili lažno buntovništvo
smo već imali jednog šarlatana, pa red je i u ovom. Milka Canić tu je Milka Canić, da popravi nepopravljivo
Ne sedi ona celi život u Slagalici za džabe.
"Dobro veče" će zasigurno dobro oplemeniti uvodnu špicu emisije. Stiven Sigal
Jer nema većeg Srbina od Stivena Sigala!
Dunja Ilić prema svima onima koji žele da gledaju mlade, atraktivne devojke.
da se veri za nedelju dana, uda za mesec, i razvede za mesec i po
Jovan Deretić ljubavi prema svojoj zemlji kao jedan od ciljeva svog rijalitija njegove slobodne, srbocentrične interpretacije svetske istorije.
Printscreen/ YouTube/ Televizija 3M Ub
Čemu uopšte televizija ako neće iznositi samo proverene istine. Mladen Obradović Obraz on će biti zadužen da se bori protiv svake amoralnosti do koje može doć Živeo pravoslavni nacionalizam!
Printscreen/ YouTube/ СРБ-IN
Mladen pristati da učestvuje u emisiji čiji je naziv napisan latinicom. "Budi Srbin, piši ćirilicom!" Vesna Trivalić Cakana kako valja bez jednog pravog umetnika
od srca zasmejati svojim neprevaziđenim forama.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.