ŠTA JE S OVIM SLOBOM?! Pisao sam Kiji poruke, lepo joj stoji plavo... Ali čekajte da vidite kako mu je ona uživo ODBRUSILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

bračne razmirice

ŠTA JE S OVIM SLOBOM?! Pisao sam Kiji poruke, lepo joj stoji plavo... Ali čekajte da vidite kako mu je ona uživo ODBRUSILA! (VIDEO)

Sloba je u svom poslednjem intervjuu otkrio šta je pisao supruzi Kiji

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar večeras gostuje u emisiji kod Dušice Jakovljević, a iz "Zadruge" se uključuju bivši zadrugari koji odgovaraju na pitanja Katarine Nikolić.

Sloba Radanović je poslednji dao svoj intervju, a ovom prilikom je otkrio šta je svojoj, i dalje zakonitoj, supruzi pisao.

- Poslao sam joj broj čisto da ima, ukoliko je zanima - naglasio je Sloba.

Radanović je, takođe, uputio Kiji pozdrave tokom trajanja emisije:

- Lepo joj stoji to plavo, nadam se da se odmorila i da je uspela da razbistri malo glavu. Čestitam joj na pobedi i drago mi je zbog nje.

Kockarova je imala odgovor:

- Nemam nikakvo pitanje, nemam trenutno. Naravno odgovoriću mu na poruku u slučaju da mi treba nešto, ali njegov broj ću proslediti advokatu - rekla je Kristina.

Pošto su i on, ali i njegova supruga Kristina Kija Kockar dobili pesmu od produkcije, voditeljka ga je pitala da li će doći do saradnje između njih dvoje?

- Nikad ne reci nikad, kako god da se reši ovo između nas, ne bi trebalo da ostanemo u lošim odnosima. Očekujem rasplet, samo da nam se smiri tenzija, da se vratimo u realnost, sešćemo i razgovaraćemo i videćemo zašto je sve ispalo tako kako ne treba. Razgovaraću i sa Lunom i sa Kristinom pa ćemo razrešiti sve - rekao je Radanović.

Kako je to izgledalo, pogledajte na ovom video snimku:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.