OTKRIVAMO KOLIKO KOŠTAJU ČAST I UGLED? Evo koliko para su zaradili, a koliko izgubili UKUĆANI, neće vam biti DOBRO od Kijine cifre!
Foto: Printscreen

zavrteće vam se u glavi

OTKRIVAMO KOLIKO KOŠTAJU ČAST I UGLED? Evo koliko para su zaradili, a koliko izgubili UKUĆANI, neće vam biti DOBRO od Kijine cifre!

Skandali, poniženja, svađe i tuče za ovih deset meseci pred kamerama su imali svoju cenu

Objavljeno:

Dok su neki dobro napunili džepove, drugi su u minusu. Jedno je sigurno, pobednik je od sinoć "teži" za 50.000 evra!

Luna Đogani koja je više nazivana ljubavnicom nego blogerkom, "prodala" je svoj obraz za honorar od 700 evra nedeljno, što je ukupno 28.000 evra. Da li će ova cifra biti dovoljna da sebi orpavda sve što je uradila pred kamerama.

Sloba je ušao za honorar od 0 dinara, njegova još aktuelna žena uzela je čak 80.000 evra. Da ironija bude još veća, Kristina je ove pare zaradila upravo zbog činjenice da je Sloba prevario. Kristinin honorar bio je najveći u Zadruzi, a ono što je najsmešnije je činjenica da Sloba koji je prevarenoj obezbedio novac nije uzeo ni cvonjka.

U dugovima do guše
U dugovima do gušefoto: Printscreen Youtube

Nadežda i Miki ostali su dužni 100.000 evra, Nadežda jeste sebe lepo ispromovisala, ali trebaće joj mnogo tezgi kako bi isplatila ovaj dug!

Teodora Džehverović jeste ispromovisala sebe i pesme, ali kada je reč o novcu više je zaradila njena majka Gordana.

Miljana Kulić ušla je za mnogo manji honorar nego što je dobijala u Parovima, tačnije prihvatila je sumu od 500 evra nedeljno, ali da joj novac bude isplaćen unapred.

Bonus video

VODILA JE BORBU SA VETRENJAČAMA: Evo ko je Lunu sve dočekao kući i gde je Sloba (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Scena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.