12 VELIČANSTVENIH: Ovo su finalisti Zadruge, ko će večeras osvojiti AUTO, a ko nagradu od 50.000? KO JE VAŠ FAVORIT? Dokažite zašto treba da pobedi!
Foto: Printscreen Youtube

kraj za nekoliko sati

12 VELIČANSTVENIH: Ovo su finalisti Zadruge, ko će večeras osvojiti AUTO, a ko nagradu od 50.000? KO JE VAŠ FAVORIT? Dokažite zašto treba da pobedi!

Biće zanimljivo i neizvesno do samog kraja

Objavljeno: 13:47h

Prva sezona rijalitija ''Zadruga'' svakako je ušla u života Srba, a gledaoci TV Pink više od devet meseci proveli su uz zadrugare pomno prateći sva dešavanja u Beloj kući.

Svakako, sezonu je obeležio ljubavni trougao čiji su akteri supruga Kristina Kija Kockar, ljubavnica Luna Đogani i neverni muž Slobodan Radanović, i zahvaljujući ovoj rijaliti telenoveli, "Zadruga" je dobila verne i zagrižene fanove.

Ulazak Kije, posle saznanja da ju je Sloba prevario sa mladom Lunom, i da su čak imali seksualne odnose, svakako će ući u istoriju rijaliti programa. Kao i sve što se dešavalo posle toga.

Naravno, rijaliti ne bi bio gledan da tu nije bilo brojne svađa, razmirice, pljuvanja, tuča, plakanja, nervnih slomova, obilja seksa, emotivnih trenutaka, ali i emotivnih veza započetih pred kamerama (Miki Đuričić i Nadežda Biljić, Vojke Đans i Sara Reljić, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški, a zatim i Anđela Veštica, Jelena Krunić i Andrijana Radonjić).

Učesnici sitno broje do kraja, a samo njih dvanaestoro plasiralo se u superfinale i u trci je za prvog pobednika ''Zadruge'': Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Ana Korać, Milan Milošević, Miljana Kulić, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića plasirali su se u superfinale ''Zadruge''', a publika će svojim glasovima večeras odabrati pobednika.

U komentarima napišite svog favorita i zašto baš on/ona treba da pobedi!

Možda baš vi nagovorite nekoga da glasa za vašeg favorita!

Bonus video

BOSANSKI BIZNISMEN PODELIO USIJANU ATMOSFERU: Šaban Šaulić podigao goste na noge!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.