OH MAJKO MILA I PRESVETA! Miljana se dohvatila MIKROFONA na žurki pa lumpovala do zore! Evo kako je to zvučalo (Ne morate da pojačavate ton)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

hit video

OH MAJKO MILA I PRESVETA! Miljana se dohvatila MIKROFONA na žurki pa lumpovala do zore! Evo kako je to zvučalo (Ne morate da pojačavate ton)

Mnogi smatraju da je ove pesme posvetila Marku Miljkoviću

Objavljeno:

Miljana Kulić prošle noći plakala je jer je Marko Miljković napustio najgledaniji rijaliti program "Zadruga". Ona je Kiji koja ju je tešila rekla da joj je najteže palo što se Marko sa njom ravnodušno pozdravio.

Nešto kasnije usledilo je i slavlje povodom rođendana Slobodana Radanovića, na kom je MIljana u osmom mesecu trudnoće sve vreme igrala, a uzela je i mikrofon i zapevala pesmu "Isplači se". Takođe nešto kasnije u toku noći Miljana je pevala i pesmu "Bio si mi drag".

Refren pesme Isplači se, glasi: "Isplači se, otvori dušu ženi koja te volela, i ja sam još uvek sama, ni ja tebe nisam prebolela", zbog čega su mnogi zadrugari pomislili da je Kulićeva pesme koje je pevala posvetila upravo Miljkoviću. Miljana je u toku svog pevanja čestitala Slobi rođendan uz zanimljiv savet.

Slobodanu srećan rođendan i da je živ i zdrav sto godina i da se opameti - rekla je Miljana svoje želje Slobi.

Bonus video

BOSANSKI BIZNISMEN PODELIO USIJANU ATMOSFERU: Šaban Šaulić podigao goste na noge!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.