SLOBA JAVNO OTKAČIO LUNU,  ONA NE VERUJE ŠTA ČUJE! Rekao joj da NE PLANIRA DA NASTAVI VEZU sa njom: Čućemo se mi, naći ću tvoj broj napolju... (FOTO)
Foto: Printscreen

definitivno je kraj

SLOBA JAVNO OTKAČIO LUNU, ONA NE VERUJE ŠTA ČUJE! Rekao joj da NE PLANIRA DA NASTAVI VEZU sa njom: Čućemo se mi, naći ću tvoj broj napolju... (FOTO)

Nećemo se više čuti, šta treba da mi bude još teže? Ti da budeš srećan, a šta ja, pitala je Luna u neverici

Objavljeno:

Luna Đogani danima plače jer ne može da se pomiri sa činjenicom da nakon srede više neće živeti pod istim krovom sa svojim doskorašnjim dečkom Slobom Radanovićem.

Iako jedva čeka da ide kući i vidi se sa porodicom, Luna svakodnevno ističe da joj je s druge strane žao što se rijalitiju bliži kraj jer to ujedno znači i da više neće biti u blizini pevača sa kojim je do skoro bila u vezi, a prema kome i dalje gaji emocije.

Sloba, koji je sinoć priznao da bi bio spreman da od svoje supruge Kije zatraži novu šansu, nakon toga se osamio u hotelu, međutim Luna je ipak došla kod njega.

- Još samo dva dana da budem tu pored tebe... - rekla mu je Luna.

- Čućemo se mi, naći ću tvoj broj napolju... - odgovorio je Sloba, stavljajući joj time do znanja da neće nastaviti vezu napolju.

- Nećemo se više čuti, šta treba da mi bude još teže? Ti da budeš srećan, a šta ja? - pitala ga je Luna.

- Ej, ke*a mi se više od svega, došao sam ovde da odmorim mozak, a ne da se svađam sa tobom - odbrusio joj je Sloba, nakon čega je Luna besno napustila hotel.

Ne može više da je podnese
Ne može više da je podnese foto: Printscreen

Bonus video

OKUPILA JE SRPSKU ESTRADU I ZAPEVALA NA SVOM ROĐENDANU: Evo šta su sve Ceci poželeli za rođendan, a onda su oni uzeli mikrofon i nastalo je LUDILO!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.