Andrijana konačno otkrila da li se KAJE zbog veze sa Đeksonom: Upropastila sam 7 meseci koje sam gradila, ispala sam NAJGORA jer sam slušala ljude oko sebe! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

NEMA SAD NAZAD

Andrijana konačno otkrila da li se KAJE zbog veze sa Đeksonom: Upropastila sam 7 meseci koje sam gradila, ispala sam NAJGORA jer sam slušala ljude oko sebe! (VIDEO)

Iako nije bila konkretna sa odgovorom, novinari su pokušali da saznaju da li se ona kaje zbog veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom

Objavljeno:

Iako su svi takmičari bili svesni da su u najgledanijem rijalitiju bili propraćeni dvadesetčetvoročasovno i da su kamere zabeležile svaki njihov potez, Andrijanu Radonjić to nije sprečilo da svojoj cimerki Sanji Stanković napiše pismo.

Kako je u jednom momentu priznala da je upropastila svoj život i da je svojim ponašanjem izgubila toliko toga, novinari su je upitali da obrazloži na šta je tačno mislila, što je njoj izuzetno teško palo da odgovori.

Rekla sam da sam upropastila 7 meseci što sam gradila, ispala sam drugačija od onoga kakva sam napolju. Krivo mi je što je sve tako ispalo, sve je suprotno. Iskreno, htela sam da pišem svaki dan, jer sam bila u bedaku nekom. Kad bih vratila vreme, možda nikad ne bih ni ušla u rijaliti. Po svim dešavanjima, pitanja novinara i svega ostalog, ne dopadaju mi se neke stvari. Ne mislim da sam upropastila život, jer nisam nešto uživala, ludovala, nisam imala neki život. Nije bilo ničeg interesantnog pre nego što sam ušla ovde. Posle tog pisma rešila sam da se pozabavim tim stvarima. Nisam ništa izgubila, mislila sam na rijalti. BIla sam ovde 7 meseci, nisam komentarisala ništa, kulirala sam sve. Očigledno da to nisam trebala, onog trenutka kad sam rekla svoje mišljenje ispala sam najgora. Mislim da sam ovim izgubila, jer sam ispala takva kakva nisam - rekla je Andrijana.

Iako nije bila konkretna sa odgovorom, novinari su pokušali da saznaju da li se ona kaje zbog veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a ona je kratko i jasno izjavila da to nije bio problem.

Ne kajem se, jer sam to želela u tom trenutku. Kajem se zbog svojih postupaka, jer sam slušala ljude oko sebe, a ne sebe, mislim...krivo mi je. Obazirala sam se na tuđe komentare. Kad bih vratila vreme, opet bih bila sa njim - bila je iskrena Radonjićeva.

Šta je još Andrijana ispričala u svom izlaganju pogledajte u nastavku:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.