Nakon Krileta i Tamara završila u policiji: Kristijan je psihopata! (FOTO)

On izigrava opasnog momka

Nakon Krileta i Tamara završila u policiji: Kristijan je psihopata! (FOTO)

Tamara Đuriće je dala izjavu u policijskoj stanici povodom pretnji koje je na njen račun uputio Kristijan Golubović. Njenu izjavu prenosimo u celosti
Objavljeno: 23:09h

Prethodnih dana su sevale uvrede i prepucavanja između Kristijana Golubovića i Tamare Đurić, ali je konflikt eskalirao do te mere da je policija morala da interveniše. Kristijan Golubović je odveden u policijsku stanicu kako bi dao izjavu tim povodom, a nakon toga u stanicu je pozvana i Tamara Đurić. Tamara Đurić ga oterala u zatvor! Uhapšen Kristijan Golubović u Kraljevu! (FOTO) - Kristijanom bi trebalo da se pozabavi neka psihijatrijska ustanova - rekla je nekadašnja farmerka Tamara Đurić.

Facebook/Kristijan Golubović
Posle ovih reči klaberka je priložila službeni zapisnik koji je napravljen danas u MUP-u. - Učestvovala sam u rijaliti programu Farma, koji se emitovao na televiziji "Pink" od 27. Avgusta 2015. Do 30. decembra 20115. godine. U navedenom rijalitiju sam upoznala Kristijana Golubovića i tokom našeg boravka naša komunikacija je bila svedena na minimum i to samo u situacijama kada bi Kristijan meni upućivao uvrede, ja bih tada odgovarala i rekla mu šta mislim o njemu, ne upućujući mu bilo kakve pretnje.
Aleksandar Jovanović/Tamara Đurić
Što se tiče članka koji je objavljen u sredstvima javnog informisanja, gde Kristijan Golubović nastavlja da upućuje različite uvrede na moj račun i govori da sam živa samo zahvaljujući njemu jer je on tako rekao svojim "opasnim" momcima, mogu da kažem da sam isti videla i pročitala tek kada su me kontaktirali novinari pre nekoliko dana i pitali me šta mogu da izjavim povodom toga. Tada sam novinarima rekla da on nije taj koji odlučuje da li ću ja živeti ili ne i da slobodno pokuša da me ugrozi, pa ćemo videti da li uopšte može da dođe do mene.
Facebook/Tamara Đurić
Ovom prilikom želim da naglasim da se ja ne osećam ugroženo od strane Kristijana Golubovića i smatram da on nije Bog, pa da odlučuje ko će živeti a ko umreti. Koliko sam uspela da upoznam Kristijana Golubovića u njegovom opisu je da stalno nekome preti, izigravajući opasnog tipa, a ustvari bi njime trebala da se bavi neka psihijatrijska ustanova. Takođe, mislim da je Kristijan sve to za mene naveo u nekom afektu, jer nije imao prilika u žiotu da se svađa sa ženama i mislim da je zbog dugogodišnjeg boravka u zatvoru postao društveno i socijalno ugrožen, te da kada ne može verbalo da izađe na kraj sa nekim, on onda preti. Takođe, nakon mog izlaska iz Farme, nisam imala nikakavu komunikaciju sa Kristijanom i videla sam ga samo jednom prilikom u studiju "Pinka" u Šimanovcima i tom prilikom se meni nije obraćao - navodi se u zapisniku. (Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.